Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/55583
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДулька, О. С.
dc.contributor.authorПрибильський, В. Л.
dc.contributor.authorКуц, А. М.
dc.contributor.authorОлійник, С. І.
dc.contributor.authorВітряк, О. П.
dc.coverage.temporal7-9 October 2020, Lviv
dc.date.accessioned2020-12-07T14:12:24Z-
dc.date.available2020-12-07T14:12:24Z-
dc.date.created2020-10-07
dc.date.issued2020-10-07
dc.identifier.citationВикористання насіння чіа та ксантанової камеді у технології безалкогольних напоїв / О. С. Дулька, В. Л. Прибильський, А. М. Куц, С. І. Олійник, О. П. Вітряк // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 7-9 October 2020, Lviv. — Lviv : Lviv Polytechnic National University, 2020. — P. 67. — (Modern methods for production of food and food quality assessment).
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/55583-
dc.format.extent67
dc.language.isoen
dc.publisherLviv Polytechnic National University
dc.publisherLviv Polytechnic National University
dc.relation.ispartofFood chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 2020
dc.titleВикористання насіння чіа та ксантанової камеді у технології безалкогольних напоїв
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Національний університет “Львівська політехніка”, 2020
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій
dc.format.pages1
dc.identifier.citationenVykorystannia nasinnia chia ta ksantanovoi kamedi u tekhnolohii bezalkoholnykh napoiv / O. S. Dulka, V. L. Prybylskyi, A. M. Kuts, S. I. Oliinyk, O. P. Vitriak // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 7-9 October 2020, Lviv. — Lviv : Lviv Polytechnic National University, 2020. — P. 67. — (Modern methods for production of food and food quality assessment).
dc.citation.spage67
dc.citation.epage67
dc.coverage.placenameЛьвів
dc.coverage.placenameLviv
Appears in Collections:Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, Lviv, October 7-9, 2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2020_Dulka_O_S-Vykorystannia_nasinnia_chia_67.pdf494.7 kBAdobe PDFView/Open
2020_Dulka_O_S-Vykorystannia_nasinnia_chia_67__COVER.png1.2 MBimage/pngView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.