DC Field | Value | Language |
dc.contributor.author | Дулька, О. С. | |
dc.contributor.author | Прибильський, В. Л. | |
dc.contributor.author | Куц, А. М. | |
dc.contributor.author | Олійник, С. І. | |
dc.contributor.author | Вітряк, О. П. | |
dc.coverage.temporal | 7-9 October 2020, Lviv | |
dc.date.accessioned | 2020-12-07T14:12:24Z | - |
dc.date.available | 2020-12-07T14:12:24Z | - |
dc.date.created | 2020-10-07 | |
dc.date.issued | 2020-10-07 | |
dc.identifier.citation | Використання насіння чіа та ксантанової камеді у технології безалкогольних напоїв / О. С. Дулька, В. Л. Прибильський, А. М. Куц, С. І. Олійник, О. П. Вітряк // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 7-9 October 2020, Lviv. — Lviv : Lviv Polytechnic National University, 2020. — P. 67. — (Modern methods for production of food and food quality assessment). | |
dc.identifier.uri | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/55583 | - |
dc.format.extent | 67 | |
dc.language.iso | en | |
dc.publisher | Lviv Polytechnic National University | |
dc.publisher | Lviv Polytechnic National University | |
dc.relation.ispartof | Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 2020 | |
dc.title | Використання насіння чіа та ксантанової камеді у технології безалкогольних напоїв | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Національний університет “Львівська політехніка”, 2020 | |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.identifier.citationen | Vykorystannia nasinnia chia ta ksantanovoi kamedi u tekhnolohii bezalkoholnykh napoiv / O. S. Dulka, V. L. Prybylskyi, A. M. Kuts, S. I. Oliinyk, O. P. Vitriak // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials : book of abstracts, 7-9 October 2020, Lviv. — Lviv : Lviv Polytechnic National University, 2020. — P. 67. — (Modern methods for production of food and food quality assessment). | |
dc.citation.spage | 67 | |
dc.citation.epage | 67 | |
dc.coverage.placename | Львів | |
dc.coverage.placename | Lviv | |
Appears in Collections: | Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, Lviv, October 7-9, 2020
|