https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/54482
Title: | Особливості використання франчайзингу у ресторанному бізнесі |
Authors: | Кравців, Н. Л. Панченко, А. В. |
Affiliation: | Національний університет «Львівська політехніка» |
Bibliographic description (Ukraine): | Кравців Н. Л. Особливості використання франчайзингу у ресторанному бізнесі / Н. Л. Кравців, А. В. Панченко // 76-та Студентська науково-технічна конференція. Секція "Економіка і менеджмент" : збірник тез доповідей, жовтень – листопад 2018 року. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2018. — С. 426. — (Економіка підприємства та інвестицій). |
Bibliographic description (International): | Kravtsiv N. L. Osoblyvosti vykorystannia franchaizynhu u restorannomu biznesi / N. L. Kravtsiv, A. V. Panchenko // 76-ta Studentska naukovo-tekhnichna konferentsiia. Sektsiia "Ekonomika i menedzhment" : zbirnyk tez dopovidei, zhovten – listopad 2018 roku. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2018. — P. 426. — (Ekonomika pidpryiemstva ta investytsii). |
Is part of: | 76-та Студентська науково-технічна конференція. Секція "Економіка і менеджмент" : збірник тез доповідей, 2018 |
Conference/Event: | 76-та Студентська науково-технічна конференція. Секція "Економіка і менеджмент" |
Journal/Collection: | 76-та Студентська науково-технічна конференція. Секція "Економіка і менеджмент" : збірник тез доповідей |
Issue Date: | 30-Nov-2018 |
Publisher: | Видавництво Львівської політехніки |
Place of the edition/event: | Львів Lviv |
Temporal Coverage: | жовтень – листопад 2018 року |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 426 |
Start page: | 426 |
End page: | 426 |
URI: | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/54482 |
ISBN: | 978-966-941-274-4 |
Copyright owner: | © Національний університет “Львівська політехніка”, 2018 |
URL for reference material: | http://womanday.in.ua/franshyza-plyusy-i-minusy.html https://franchisegroup.com.ua/news/ https://ffc.expert/uk/blog/ https://franchisegroup.com.ua/catalog-franchise https://franch.biz/franchises/4265/ |
References (Ukraine): | 1. [Електронний ресурс] – Режим доступу: http://womanday.in.ua/franshyza-plyusy-i-minusy.html 2. [Електронний ресурс] – Режим доступу: https://franchisegroup.com.ua/news/ franchayzingu-v-ukraini-20-rokiv-pro-vagu-tsi-i-biznes-modeli/ 3. [Електронний ресурс] – Режим доступу: https://ffc.expert/uk/blog/ franchajzingovyj -rynok-ukrainy-segodnya/ 4. [Електронний ресурс] – Режим доступу: https://franchisegroup.com.ua/catalog-franchise /catering/black-honey/ 5. [Електронний ресурс] – Режим доступу: https://franch.biz/franchises/4265/ |
References (International): | 1. [Electronic resource] – Access mode: http://womanday.in.ua/franshyza-plyusy-i-minusy.html 2. [Electronic resource] – Access mode: https://franchisegroup.com.ua/news/ franchayzingu-v-ukraini-20-rokiv-pro-vagu-tsi-i-biznes-modeli/ 3. [Electronic resource] – Access mode: https://ffc.expert/uk/blog/ franchajzingovyj -rynok-ukrainy-segodnya/ 4. [Electronic resource] – Access mode: https://franchisegroup.com.ua/catalog-franchise /catering/black-honey/ 5. [Electronic resource] – Access mode: https://franch.biz/franchises/4265/ |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | 76-та Студентська науково-технічна конференція. Секція «Економіка і менеджмент». – 2018 р. |
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2018_Kravtsiv_N_L-Osoblyvosti_vykorystannia_426.pdf | 113.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
2018_Kravtsiv_N_L-Osoblyvosti_vykorystannia_426__COVER.png | 486.32 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.