Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/54482
Title: Особливості використання франчайзингу у ресторанному бізнесі
Authors: Кравців, Н. Л.
Панченко, А. В.
Affiliation: Національний університет «Львівська політехніка»
Bibliographic description (Ukraine): Кравців Н. Л. Особливості використання франчайзингу у ресторанному бізнесі / Н. Л. Кравців, А. В. Панченко // 76-та Студентська науково-технічна конференція. Секція "Економіка і менеджмент" : збірник тез доповідей, жовтень – листопад 2018 року. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2018. — С. 426. — (Економіка підприємства та інвестицій).
Bibliographic description (International): Kravtsiv N. L. Osoblyvosti vykorystannia franchaizynhu u restorannomu biznesi / N. L. Kravtsiv, A. V. Panchenko // 76-ta Studentska naukovo-tekhnichna konferentsiia. Sektsiia "Ekonomika i menedzhment" : zbirnyk tez dopovidei, zhovten – listopad 2018 roku. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2018. — P. 426. — (Ekonomika pidpryiemstva ta investytsii).
Is part of: 76-та Студентська науково-технічна конференція. Секція "Економіка і менеджмент" : збірник тез доповідей, 2018
Conference/Event: 76-та Студентська науково-технічна конференція. Секція "Економіка і менеджмент"
Journal/Collection: 76-та Студентська науково-технічна конференція. Секція "Економіка і менеджмент" : збірник тез доповідей
Issue Date: 30-Nov-2018
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Place of the edition/event: Львів
Lviv
Temporal Coverage: жовтень – листопад 2018 року
Number of pages: 1
Page range: 426
Start page: 426
End page: 426
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/54482
ISBN: 978-966-941-274-4
Copyright owner: © Національний університет “Львівська політехніка”, 2018
URL for reference material: http://womanday.in.ua/franshyza-plyusy-i-minusy.html
https://franchisegroup.com.ua/news/
https://ffc.expert/uk/blog/
https://franchisegroup.com.ua/catalog-franchise
https://franch.biz/franchises/4265/
References (Ukraine): 1. [Електронний ресурс] – Режим доступу: http://womanday.in.ua/franshyza-plyusy-i-minusy.html
2. [Електронний ресурс] – Режим доступу: https://franchisegroup.com.ua/news/ franchayzingu-v-ukraini-20-rokiv-pro-vagu-tsi-i-biznes-modeli/
3. [Електронний ресурс] – Режим доступу: https://ffc.expert/uk/blog/ franchajzingovyj -rynok-ukrainy-segodnya/
4. [Електронний ресурс] – Режим доступу: https://franchisegroup.com.ua/catalog-franchise /catering/black-honey/
5. [Електронний ресурс] – Режим доступу: https://franch.biz/franchises/4265/
References (International): 1. [Electronic resource] – Access mode: http://womanday.in.ua/franshyza-plyusy-i-minusy.html
2. [Electronic resource] – Access mode: https://franchisegroup.com.ua/news/ franchayzingu-v-ukraini-20-rokiv-pro-vagu-tsi-i-biznes-modeli/
3. [Electronic resource] – Access mode: https://ffc.expert/uk/blog/ franchajzingovyj -rynok-ukrainy-segodnya/
4. [Electronic resource] – Access mode: https://franchisegroup.com.ua/catalog-franchise /catering/black-honey/
5. [Electronic resource] – Access mode: https://franch.biz/franchises/4265/
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:76-та Студентська науково-технічна конференція. Секція «Економіка і менеджмент». – 2018 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2018_Kravtsiv_N_L-Osoblyvosti_vykorystannia_426.pdf113.17 kBAdobe PDFView/Open
2018_Kravtsiv_N_L-Osoblyvosti_vykorystannia_426__COVER.png486.32 kBimage/pngView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.