https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/50601
Title: | Методи та результати експериментальних досліджень характеристик питної води у Львові |
Authors: | Гамкало, Х. Погребенник, В. Д. |
Bibliographic description (Ukraine): | Гамкало Х. Методи та результати експериментальних досліджень характеристик питної води у Львові / Х. Гамкало, В. Д. Погребенник // 76-та Студентська науково-технічна конференція : збірник тез доповідей, жовтень 2018 року, Львів. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2018. — С. 74–75. — (Секція екології, природоохоронної діяльності і туризму). |
Bibliographic description (International): | Hamkalo Kh. Metody ta rezultaty eksperymentalnykh doslidzhen kharakterystyk pytnoi vody u Lvovi / Kh. Hamkalo, V. D. Pohrebennik // 76-ta Studentska naukovo-tekhnichna konferentsiia : zbirnyk tez dopovidei, zhovten 2018 roku, Lviv. — Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2018. — P. 74–75. — (Sektsiia ekolohii, pryrodookhoronnoi diialnosti i turyzmu). |
Is part of: | 76-та Студентська науково-технічна конференція : збірник тез доповідей, 2018 |
Conference/Event: | 76-та Студентська науково-технічна конференція |
Journal/Collection: | 76-та Студентська науково-технічна конференція : збірник тез доповідей |
Issue Date: | 1-Oct-2018 |
Publisher: | Видавництво Львівської політехніки |
Place of the edition/event: | Львів |
Temporal Coverage: | жовтень 2018 року, Львів |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 74-75 |
Start page: | 74 |
End page: | 75 |
URI: | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/50601 |
ISBN: | 978-966-941-267-6 |
Copyright owner: | © Національний університет “Львівська політехніка”, 2018 |
Content type: | Conference Abstract |
Appears in Collections: | 76-та Студентська науково-технічна конференція. – 2018 р. |
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2018_Hamkalo_Kh-Metody_ta_rezultaty_eksperymentalnykh_74-75.pdf | 251.2 kB | Adobe PDF | View/Open | |
2018_Hamkalo_Kh-Metody_ta_rezultaty_eksperymentalnykh_74-75__COVER.png | 269.76 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.