Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/47111
Title: Шляхи покращення мікроклімату виробничих приміщень в ЗРГ
Authors: Постова, В. В.
Маслюк, Ю. В.
Гончарук, І. С.
Affiliation: Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ
Bibliographic description (Ukraine): Постова В. В. Шляхи покращення мікроклімату виробничих приміщень в ЗРГ / В. В. Постова, Ю. В. Маслюк, І. С. Гончарук // Економічний розвиток держави, регіонів і підприємств: проблеми та перспективи : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, 18–19 травня 2017 року, Львів. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2017. — С. 168–169. — (Комплексне забезпечення економічного розвитку підприємств).
Bibliographic description (International): Postova V. V. Shliakhy pokrashchennia mikroklimatu vyrobnychykh prymishchen v ZRH / V. V. Postova, Yu. V. Masliuk, I. S. Honcharuk // Ekonomichnyi rozvytok derzhavy, rehioniv i pidpryiemstv: problemy ta perspektyvy : materialy II Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii molodykh uchenykh, 18–19 travnia 2017 roku, Lviv. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2017. — P. 168–169. — (Kompleksne zabezpechennia ekonomichnoho rozvytku pidpryiemstv).
Is part of: Економічний розвиток держави, регіонів і підприємств: проблеми та перспективи : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, 2017
Conference/Event: Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених "Економічний розвиток держави, регіонів і підприємств: проблеми та перспективи"
Journal/Collection: Економічний розвиток держави, регіонів і підприємств: проблеми та перспективи : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених
Issue Date: 18-May-2017
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Place of the edition/event: Львів
Lviv
Temporal Coverage: 18–19 травня 2017 року, Львів
Number of pages: 2
Page range: 168-169
Start page: 168
End page: 169
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/47111
ISBN: 978-966-941-055-9
References (Ukraine): 1. Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства (за ред. проф. П’ятницької Н.О.). – Підручник для ВУЗів. : ВЦ КНТЕУ. – 2005, 632 с.
2. Берсуцкий Я. Г., Дугинская И. А., Дугинский Б. Л. Анализ хозяйственной деятельности предприятия: Учеб. пособ. – Донецк: ДИЭХП, 2000. – 180 с.
3. Литвиненко Т.Є. Організація ресторанного господарства: Опор. конспект лекцій / Т.Є. Литвиненко. – К.: КНТЕУ, 2010. – 204 с.
References (International): 1. Orhanizatsiia obsluhovuvannia u pidpryiemstvakh restorannoho hospodarstva (ed. prof. Piatnytskoi N.O.), Pidruchnyk dlia VUZiv. : VTs KNTEU, 2005, 632 p.
2. Bersutskii Ia. H., Duhinskaia I. A., Duhinskii B. L. Analiz khoziaistvennoi deiatelnosti predpriiatiia: tutorial – Donetsk: DIEKhP, 2000, 180 p.
3. Lytvynenko T.Ye. Orhanizatsiia restorannoho hospodarstva: Opor. konspekt lektsii, T.Ye. Lytvynenko, K., KNTEU, 2010, 204 p.
Content type: Article
Appears in Collections:Економічний розвиток держави, регіонів і підприємств: проблеми та перспективи. – 2017 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2017_Postova_V_V-Shliakhy_pokrashchennia_168-169.pdf215.46 kBAdobe PDFView/Open
2017_Postova_V_V-Shliakhy_pokrashchennia_168-169__COVER.png522.42 kBimage/pngView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.