Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/47071
Title: Особливості розвитку кондитерської галузі в Україні
Authors: Мірошник, Р. О.
Лазурко, М. І.
Affiliation: Національний університет «Львівська політехніка»
Bibliographic description (Ukraine): Мірошник Р. О. Особливості розвитку кондитерської галузі в Україні / Р. О. Мірошник, М. І. Лазурко // Економічний розвиток держави, регіонів і підприємств: проблеми та перспективи : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, 18–19 травня 2017 року, Львів. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2017. — С. 105–106. — (Вплив зовнішніх і внутрішніх чинників на економічний розвиток регіонів).
Bibliographic description (International): Miroshnyk R. O. Osoblyvosti rozvytku kondyterskoi haluzi v Ukraini / R. O. Miroshnyk, M. I. Lazurko // Ekonomichnyi rozvytok derzhavy, rehioniv i pidpryiemstv: problemy ta perspektyvy : materialy II Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii molodykh uchenykh, 18–19 travnia 2017 roku, Lviv. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2017. — P. 105–106. — (Vplyv zovnishnikh i vnutrishnikh chynnykiv na ekonomichnyi rozvytok rehioniv).
Is part of: Економічний розвиток держави, регіонів і підприємств: проблеми та перспективи : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, 2017
Conference/Event: Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених "Економічний розвиток держави, регіонів і підприємств: проблеми та перспективи"
Journal/Collection: Економічний розвиток держави, регіонів і підприємств: проблеми та перспективи : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених
Issue Date: 18-May-2017
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Place of the edition/event: Львів
Lviv
Temporal Coverage: 18–19 травня 2017 року, Львів
Number of pages: 2
Page range: 105-106
Start page: 105
End page: 106
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/47071
ISBN: 978-966-941-055-9
References (Ukraine): 1. Шестак О.В. Сучасний стан та тенденції розвитку кондитерської галузі / Шестак О.В. // Серія: Актуальні проблеми розвитку українського суспільства. - Харків: НТУ «ХПІ», 2013. – No 6(980). – С. 132-137.
2. Дем'яненко К.А. Тенденцій розвитку кондитерського ринку України в сучасних умовах / Дем'яненко К.А. // «Young Scientist» – No 9 (36), september, 2016. – С. 45-50.
References (International): 1. Shestak O.V. Suchasnyi stan ta tendentsii rozvytku kondyterskoi haluzi, Shestak O.V., Serie: Aktualni problemy rozvytku ukrainskoho suspilstva, Kharkiv: NTU "KhPI", 2013, No 6(980), P. 132-137.
2. Demianenko K.A. Tendentsii rozvytku kondyterskoho rynku Ukrainy v suchasnykh umovakh, Demianenko K.A., "Young Scientist" – No 9 (36), september, 2016, P. 45-50.
Content type: Article
Appears in Collections:Економічний розвиток держави, регіонів і підприємств: проблеми та перспективи. – 2017 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2017_Miroshnyk_R_O-Osoblyvosti_rozvytku_105-106.pdf214.53 kBAdobe PDFView/Open
2017_Miroshnyk_R_O-Osoblyvosti_rozvytku_105-106__COVER.png490.65 kBimage/pngView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.