https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/47071
Title: | Особливості розвитку кондитерської галузі в Україні |
Authors: | Мірошник, Р. О. Лазурко, М. І. |
Affiliation: | Національний університет «Львівська політехніка» |
Bibliographic description (Ukraine): | Мірошник Р. О. Особливості розвитку кондитерської галузі в Україні / Р. О. Мірошник, М. І. Лазурко // Економічний розвиток держави, регіонів і підприємств: проблеми та перспективи : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, 18–19 травня 2017 року, Львів. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2017. — С. 105–106. — (Вплив зовнішніх і внутрішніх чинників на економічний розвиток регіонів). |
Bibliographic description (International): | Miroshnyk R. O. Osoblyvosti rozvytku kondyterskoi haluzi v Ukraini / R. O. Miroshnyk, M. I. Lazurko // Ekonomichnyi rozvytok derzhavy, rehioniv i pidpryiemstv: problemy ta perspektyvy : materialy II Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii molodykh uchenykh, 18–19 travnia 2017 roku, Lviv. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2017. — P. 105–106. — (Vplyv zovnishnikh i vnutrishnikh chynnykiv na ekonomichnyi rozvytok rehioniv). |
Is part of: | Економічний розвиток держави, регіонів і підприємств: проблеми та перспективи : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, 2017 |
Conference/Event: | Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених "Економічний розвиток держави, регіонів і підприємств: проблеми та перспективи" |
Journal/Collection: | Економічний розвиток держави, регіонів і підприємств: проблеми та перспективи : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених |
Issue Date: | 18-May-2017 |
Publisher: | Видавництво Львівської політехніки |
Place of the edition/event: | Львів Lviv |
Temporal Coverage: | 18–19 травня 2017 року, Львів |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 105-106 |
Start page: | 105 |
End page: | 106 |
URI: | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/47071 |
ISBN: | 978-966-941-055-9 |
References (Ukraine): | 1. Шестак О.В. Сучасний стан та тенденції розвитку кондитерської галузі / Шестак О.В. // Серія: Актуальні проблеми розвитку українського суспільства. - Харків: НТУ «ХПІ», 2013. – No 6(980). – С. 132-137. 2. Дем'яненко К.А. Тенденцій розвитку кондитерського ринку України в сучасних умовах / Дем'яненко К.А. // «Young Scientist» – No 9 (36), september, 2016. – С. 45-50. |
References (International): | 1. Shestak O.V. Suchasnyi stan ta tendentsii rozvytku kondyterskoi haluzi, Shestak O.V., Serie: Aktualni problemy rozvytku ukrainskoho suspilstva, Kharkiv: NTU "KhPI", 2013, No 6(980), P. 132-137. 2. Demianenko K.A. Tendentsii rozvytku kondyterskoho rynku Ukrainy v suchasnykh umovakh, Demianenko K.A., "Young Scientist" – No 9 (36), september, 2016, P. 45-50. |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Економічний розвиток держави, регіонів і підприємств: проблеми та перспективи. – 2017 р. |
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2017_Miroshnyk_R_O-Osoblyvosti_rozvytku_105-106.pdf | 214.53 kB | Adobe PDF | View/Open | |
2017_Miroshnyk_R_O-Osoblyvosti_rozvytku_105-106__COVER.png | 490.65 kB | image/png | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.