https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/45088
Title: | Методика визначення та аналіз інтегрального показника конкурентоспроможності кондитерських виробів |
Authors: | Дубодєлова, А. В. Юринець, О. В. |
Affiliation: | Національний університет “Львівська політехніка” |
Bibliographic description (Ukraine): | Дубодєлова А. В. Методика визначення та аналіз інтегрального показника конкурентоспроможності кондитерських виробів / A. B. Дубодєлова, О. В. Юринець // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2002. – № 448 : Проблеми економіки та управління. – С. 283–288. – Бібліографія: 3 назви. |
Journal/Collection: | Проблеми економіки та управління |
Issue Date: | 2002 |
Publisher: | Видавництво Національного університету "Львівська політехніка" |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Львів |
UDC: | 338. 45: 664. 6 |
Number of pages: | 283-288 |
Abstract: | Запропоновано систему показників і методику визначення інтегрального показника конкурентоспроможності кондитерських виробів. Апробовано методику та проаналізовано рівень конкурентоспроможності чорного шоколаду фірми “Світоч”. A system of indexes and technique of an evaluation of an integrated index of confectionery workpieces competitiveness it is offered. Is approbation of a technique and analysis of a level of to black chocolate competitiveness of the "Switoch" corporation conducted. |
URI: | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/45088 |
Copyright owner: | © Дубодєлова А. В., Юринець О. В., 2002 |
References (Ukraine): | 1. Андреева О.Д. Технология бизнеса: маркетинг. — М., 1997. 2. Войчак A.B. Маркетинговый менеджмент. — K., 1998. 3. Фатхутдинов P.A. Конкурентоспособность: Экономика, стратегия, управление. — М., 2000. |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Проблеми економіки та управління. – 2002. – №448 |
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
60_283-288.pdf | 159.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.