Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/4401
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаляниця, Л. Я.-
dc.contributor.authorГродзіцька, О. С.-
dc.contributor.authorБерезовська, Н. І.-
dc.contributor.authorКосів, Р. Б.-
dc.contributor.authorШвабюк, О. В.-
dc.date.accessioned2010-06-09T12:27:00Z-
dc.date.available2010-06-09T12:27:00Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationПереробка пшениці до спирту з використання композицій ферментних препаратів / Л. Я. Паляниця, О. С. Гродзіцька, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, О. В. Швабюк // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2007. – № 590 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 169-172. – Бібліографія: 6 назв.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/4401-
dc.description.abstractДосліджено дію концентрованих ферментних препаратів під час водяно-теплової обробки пшениці. Доведено, що використання ферментних препаратів додаткової дії Cellusine D4-L та Fungasine L покращує ступінь використання крохмалю, підвищує вихід спирту з тонни умовного крохмалю. The action of concentration enzymatic preparations during water-heat treatment of wheat is investigated. It is proved that the use of enzymatic preparations of additional action Сellusine D4-L and Fungasine L improve degree of use starch, increase exit of spirit from the ton of conventional starch.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Національного університету «Львівська політехніка»uk_UA
dc.subjectконцентровані ферментні препаратиuk_UA
dc.subjectводяно-теплова обробкаuk_UA
dc.subjectCellusine D4-Luk_UA
dc.subjectFungasine Luk_UA
dc.titleПереробка пшениці до спирту з використання композицій ферментних препаратівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2007. – № 590

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
41.pdf193.72 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.