https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/4330
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вічко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Щеглова, Н. С. | - |
dc.contributor.author | Червецова, В. Г. | - |
dc.contributor.author | Губрій, З. В. | - |
dc.contributor.author | Швед, О. В. | - |
dc.contributor.author | Новіков, В. П. | - |
dc.date.accessioned | 2010-06-08T09:43:33Z | - |
dc.date.available | 2010-06-08T09:43:33Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.citation | Дослідження морфології мікробної асоціації "Тибетського грибка" / О. І. Вічко, Н. С. Щеглова, В. Г. Червецова, З. В. Губрій, О. В. Швед, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2007. – № 590 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 125-127. – Бібліографія: 8 назв. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/4330 | - |
dc.description.abstract | Визначено загальний склад нетрадиційної мікробної асоціації “тибетський грибок”, що об’єднує дріжджі та молочнокислі бактерії, які належать до роду Lactobacillus. The general composition of nontraditional microbe association of “Tibet’s fungi” was studied. It contains one yeаst species and some bacteria from family Lactobacillus. | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво Національного університету «Львівська політехніка» | uk_UA |
dc.subject | мікробна асоціація “тибетський грибок” | uk_UA |
dc.subject | молочнокислі бактерії | uk_UA |
dc.subject | Lactobacillus | uk_UA |
dc.title | Дослідження морфології мікробної асоціації "Тибетського грибка" | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2007. – № 590 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.