Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/42712
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСемененко, С. В.-
dc.contributor.authorСемененко, В. Ф.-
dc.contributor.authorПіх, З. Г.-
dc.date.accessioned2018-09-21T08:01:07Z-
dc.date.available2018-09-21T08:01:07Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.citationСемененко С. В. Оптимізація насичення вологою відпрацьованих димових газів під час сушіння нативної зернової барди / С. В. Семененко, В. Ф. Семененко, З. Г. Піх // Вісник Національного університету “Львівська політехніка”. – 2002. – № 461 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 201–204. – Бібліографія: 5 назв.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/42712-
dc.description.abstractВивчено та оитимізовано насичення відпрацьованих димових газів, що виходять після парокотельні, вологою під час проходження останніх чарез нативну зернову барду для промислової сушильної установки. Визначені оптимальні параметри для проведення процесу сушіння в промисловій сушарці. Studies and optimizes the process of the used smoke gaz saturation which are after the fallow steam-shop with the humiolity during the passage of these ones in a natural grain’s draff for an industrial drying engine. The optimal parameters are olefinited for the drying process in an industrial dryer.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВидавництво Національного університету “Львівська політехніка”uk_UA
dc.titleОптимізація насичення вологою відпрацьованих димових газів під час сушіння нативної зернової бардиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.rights.holder© Семененко С. В., Семененко В. Ф., Піх З. Г., 2002uk_UA
dc.contributor.affiliationНаціональний університет “Львівська політехніка”uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
dc.format.pages201–204-
dc.relation.references1. Семененко В. Ф., Мокрий Є.М. Утилізація зерно — картопляної барди післяспиир- тового виробництва // Вісн. ДУ “.Львівська політехніка”. — 1997. — №316. С.124 — 125. Гинзбург А.С. Основы теории и техники сушки пищевых продуктов. — М., 1973. — 355 с. Лоренц В.И. Очистка сточных вод предприятий пищевой промышленности. — К., 1972. — 153с. 4. Членов В.А., Михайлов Н.В. Виброкипящий слой. М., Наука, 1972. — 343 с. 5. Беренштейн А. Ф., Сиволап И.К. Комплексное использование барды спиртових заводов. — М., 1960. 6. Красников В.В. Конвективная сушка. — М.: Енергия, 1973. — 288 с.uk_UA
dc.citation.journalTitleВісник Національного університету “Львівська політехніка”-
dc.coverage.placenameЛьвівuk_UA
dc.subject.udc660.04uk_UA
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2002. – № 461

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
55_201-204.pdf123.35 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.