Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/41972
Title: Методологічні підходи щодо аналізу мікробіологічних ризиків
Authors: Якубчак, О.
Лапа, О.
Кондрасій, Л.
Affiliation: Національний університет біоресурсів і природокористування України
Bibliographic description (Ukraine): Якубчак О. Методологічні підходи щодо аналізу мікробіологічних ризиків / О. Якубчак, О. Лапа, Л. Кондрасій // Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів, 11–12 травня 2017 року. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2017. — С. 145–146. — (Управління якістю у сфері освіти, науки та промисловості).
Bibliographic description (International): Iakubchak O. Metodolohichni pidkhody shchodo analizu mikrobiolohichnykh ryzykiv / O. Yakubchak, O. Lapa, L. Kondrasii // Upravlinnia yakistiu v osviti ta promyslovosti: dosvid, problemy ta perspektyvy : tezy dopovidei III Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati profesora Petra Stoliarchuka, Lviv, 11–12 travnia 2017 roku. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2017. — P. 145–146. — (Upravlinnia yakistiu u sferi osvity, nauky ta promyslovosti).
Is part of: Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів, 2017
Conference/Event: Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи
Journal/Collection: Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів
Issue Date: 11-Feb-2017
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Place of the edition/event: Львів
Temporal Coverage: 11–12 травня 2017 року
UDC: 619
614.31
579
616.98
Number of pages: 2
Page range: 145-146
Start page: 145
End page: 146
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/41972
Copyright owner: © Національний університет «Львівська політехніка», 2017
© О. Якубчак, О. Лапа, Л. Кондрасій, 2017
References (Ukraine): 1. Директива Ради 2002/99/ЄС від 16 грудня 2002 ( OJ L18, p.11, 23.01.2003), що встановлює ветеринарні правила для регулювання виробництва, переробки, розповсюдження та пропонування до людського споживання продуктів тваринного походження.
2. Директива Ради 2004/41/ЄС (OJ L195, p12, 02/06/2004) Європейського Парламенту та Ради від 21 квітня 2004, що анулює певні Директиви стосовно харчової гігієни та санітарних умов для виробництва та виведення на ринок певних продуктів тваринного походження, передбачених для людського споживання та вносить зміни до Директив Ради 89/662/ЄЕС та 92/118/ЄЕС та Рішення Ради 95/408/ЄС (OJ L157, 30/04/2004).
3. Закон України „Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів‖ (Відомості Верховної Ради України (ВВР), 1998, № 19, ст. 98. Із змінами, внесеними згідно із Законами № 867-VIII від 08.12.2015, ВВР, 2016, № 4, ст.40).
4. Кодекс здоров’я наземних тварин МЕБ. – 2012. – Т. 1.
5. Регламент (ЄС) № 178/2002 Європейського парламенту та Ради від 28 січня 2002 року про встановлення загальних принципів і вимог законодавства про харчові продукти, створення Європейського Агентства з питань безпечності харчових продуктів і встановлення процедур у питаннях, пов’язаних із безпечністю харчових продуктів ( Загальний харчовий закон (GFL).
6. Регламент (ЄЄ) № 852/2004 Європейського Парламенту та Ради від 29 квітня 2004 року про гігієну харчових продуктів.
7. Регламент (ЄЄ) № 853/2004 Європейського Парламенту та Ради від 29 квітня 2004 року про встановлення спеціальних гігієнічних правил для харчових продуктів тваринного походження.
8. Регламент (ЕС) 854/2004 Європейського Парламенту та Ради від 29 квітня 2004 року про встановлення особливих правил для організації офіційного контролю за продуктами тваринного походження, призначених для споживання людиною.
9. Blackburn Clive de W., McClure Peter J. Foodborne pathogens. Hazards, risk analysis and control / Clive de W. Blackburn, Peter J. McClure // Cambridge CB1 6AH, England, 2002, Woodhead Publishing Ltd CRC Press LLC/ – P. 527.
References (International): 1. Dyrektyva Rady 2002/99/YeS vid 16 hrudnia 2002 ( OJ L18, p.11, 23.01.2003), shcho vstanovliuie veterynarni pravyla dlia rehuliuvannia vyrobnytstva, pererobky, rozpovsiudzhennia ta proponuvannia do liudskoho spozhyvannia produktiv tvarynnoho pokhodzhennia.
2. Dyrektyva Rady 2004/41/YeS (OJ L195, p12, 02/06/2004) Yevropeiskoho Parlamentu ta Rady vid 21 kvitnia 2004, shcho anuliuie pevni Dyrektyvy stosovno kharchovoi hihiieny ta sanitarnykh umov dlia vyrobnytstva ta vyvedennia na rynok pevnykh produktiv tvarynnoho pokhodzhennia, peredbachenykh dlia liudskoho spozhyvannia ta vnosyt zminy do Dyrektyv Rady 89/662/YeES ta 92/118/YeES ta Rishennia Rady 95/408/YeS (OJ L157, 30/04/2004).
3. Zakon Ukrainy "Pro osnovni pryntsypy ta vymohy do bezpechnosti ta yakosti kharchovykh produktiv‖ (Vidomosti Verkhovnoi Rady Ukrainy (VVR), 1998, No 19, P. 98. Iz zminamy, vnesenymy zghidno iz Zakonamy No 867-VIII vid 08.12.2015, VVR, 2016, No 4, P.40).
4. Kodeks zdorov’ia nazemnikh tvarin MEB, 2012, V. 1.
5. Rehlament (YeS) No 178/2002 Yevropeiskoho parlamentu ta Rady vid 28 sichnia 2002 roku pro vstanovlennia zahalnykh pryntsypiv i vymoh zakonodavstva pro kharchovi produkty, stvorennia Yevropeiskoho Ahentstva z pytan bezpechnosti kharchovykh produktiv i vstanovlennia protsedur u pytanniakh, poviazanykh iz bezpechnistiu kharchovykh produktiv ( Zahalnyi kharchovyi zakon (GFL).
6. Rehlament (YeIe) No 852/2004 Yevropeiskoho Parlamentu ta Rady vid 29 kvitnia 2004 roku pro hihiienu kharchovykh produktiv.
7. Rehlament (YeIe) No 853/2004 Yevropeiskoho Parlamentu ta Rady vid 29 kvitnia 2004 roku pro vstanovlennia spetsialnykh hihiienichnykh pravyl dlia kharchovykh produktiv tvarynnoho pokhodzhennia.
8. Rehlament (ES) 854/2004 Yevropeiskoho Parlamentu ta Rady vid 29 kvitnia 2004 roku pro vstanovlennia osoblyvykh pravyl dlia orhanizatsii ofitsiinoho kontroliu za produktamy tvarynnoho pokhodzhennia, pryznachenykh dlia spozhyvannia liudynoiu.
9. Blackburn Clive de W., McClure Peter J. Foodborne pathogens. Hazards, risk analysis and control, Clive de W. Blackburn, Peter J. McClure, Cambridge CB1 6AH, England, 2002, Woodhead Publishing Ltd CRC Press LLC/ – P. 527.
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи. – 2017 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2017_Iakubchak_O-Metodolohichni_pidkhody_145-146.pdf646.56 kBAdobe PDFView/Open
2017_Iakubchak_O-Metodolohichni_pidkhody_145-146__COVER.png456.51 kBimage/pngView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.