DC Field | Value | Language |
dc.contributor.author | Назаренко, І. | |
dc.contributor.author | Хімічева, Г. | |
dc.coverage.temporal | 11–12 травня 2017 року | |
dc.date.accessioned | 2018-06-15T07:37:23Z | - |
dc.date.available | 2018-06-15T07:37:23Z | - |
dc.date.created | 2017-02-11 | |
dc.date.issued | 2017-02-11 | |
dc.identifier.citation | Назаренко І. Застосування стандарту ІSО 22000 для визначення ризиків виробництва молочних продуктів / І. Назаренко, Г. Хімічева // Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів, 11–12 травня 2017 року. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2017. — С. 113. — (Управління якістю у сфері освіти, науки та промисловості). | |
dc.identifier.uri | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/41949 | - |
dc.format.extent | 113 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | Видавництво Львівської політехніки | |
dc.relation.ispartof | Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів, 2017 | |
dc.title | Застосування стандарту ІSО 22000 для визначення ризиків виробництва молочних продуктів | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Національний університет «Львівська політехніка», 2017 | |
dc.rights.holder | © І. Назаренко, Г. Хімічева, 2017 | |
dc.contributor.affiliation | Миколаївський національний аграрний університет | |
dc.contributor.affiliation | Київський національний університет технологій та дизайну | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.identifier.citationen | Nazarenko I. Zastosuvannia standartu ISO 22000 dlia vyznachennia ryzykiv vyrobnytstva molochnykh produktiv / I. Nazarenko, H. Khimicheva // Upravlinnia yakistiu v osviti ta promyslovosti: dosvid, problemy ta perspektyvy : tezy dopovidei III Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati profesora Petra Stoliarchuka, Lviv, 11–12 travnia 2017 roku. — Lviv : Vydavnytstvo Lvivskoi politekhniky, 2017. — P. 113. — (Upravlinnia yakistiu u sferi osvity, nauky ta promyslovosti). | |
dc.relation.references | 1. Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга (ISO 22000:2005, IDT) : ДСТУ ISO 22000:2007. — [Чинний від 01.08.2007]. — К.: Держспоживстандарт України, 2007. – 30 с. | |
dc.relation.references | 2. НАССР: Аналіз небезпечних чинників та критичні точки контролю у виробництві харчових продуктів і продовольчої сировини: Навчальний посібник. – Київ: ДП „УкрНДНЦ‖, 2005. – 70 с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Systemy upravlinnia bezpechnistiu kharchovykh produktiv. Vymohy do bud-yakykh orhanizatsii kharchovoho lantsiuha (ISO 22000:2005, IDT) : DSTU ISO 22000:2007, [Chynnyi vid 01.08.2007], K., Derzhspozhyvstandart Ukrainy, 2007, 30 p. | |
dc.relation.referencesen | 2. NASSR: Analiz nebezpechnykh chynnykiv ta krytychni tochky kontroliu u vyrobnytstvi kharchovykh produktiv i prodovolchoi syrovyny: Navchalnyi posibnyk, Kyiv: DP "UkrNDNTs‖, 2005, 70 p. | |
dc.citation.conference | Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи | |
dc.citation.journalTitle | Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної конференції пам’яті професора Петра Столярчука, Львів | |
dc.citation.spage | 113 | |
dc.citation.epage | 113 | |
dc.coverage.placename | Львів | |
dc.subject.udc | 006 | |
dc.subject.udc | 637 | |
Appears in Collections: | Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи. – 2017 р.
|