Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/39864
Title: Вивчення продуктів взаємодії додекавольфрамофосфорної кислоти з метиламіном і діетиламіном
Authors: Врецена, Н. Б.
Дзяна, Г. О.
Семенишин, Д. І.
Affiliation: Національний університет “Львівська політехніка”
Bibliographic description (Ukraine): Врецена Н. Б. Вивчення продуктів взаємодії додекавольфрамофосфорної кислоти з метиламіном і діетиламіном / Н. Б. Врецена, Г. О. Дзяна, Д. І. Семенишин // Вісник Національного університету “Львівська політехніка”. – 2002. – № 447 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 7–9.
Journal/Collection: Вісник Національного університету “Львівська політехніка”
Issue Date: 2002
Publisher: Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”
Country (code): UA
Place of the edition/event: Львів
UDC: 541.49:546.776:547.23
Number of pages: 7–9
Abstract: Методами ІЧ-спектроскопії, рентгенографії, термогравіметрії досліджено склад та властивості продуктів взаємодії додекавольфрамофосфорної кислоти з метиламіном і діетиламіном (Аm). Встановлено утворення сполук складу (AmH)3PW12O40H2O, запропоновано механізм утворення сполук та схему їх термолізу. The content and properties of the product of treatment of dodecatungstatop- hosphoric acid with methylamine and dimethylamine has been investigated by IR-spectroscopy, X-ray analysis and thermogravimetric analysis. The compounds with the structure (AmH)3PW12O40H2O has been established and the mechanism of formation of these compounds and the schene of their thermolizis are proposed.
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/39864
Copyright owner: © Врецена Н. Б., Дзяна Г. О., Семенишин Д. І., 2002
Content type: Article
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2002. – № 447

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3_7-9.pdf106.67 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.