Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/39815
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСидоров, Ю. І.-
dc.contributor.authorНовіков, В. П.-
dc.contributor.authorВлязло, Р. Й.-
dc.date.accessioned2018-03-16T11:59:20Z-
dc.date.available2018-03-16T11:59:20Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.citationСидоров Ю. І. Розрахунковий метод складання матеріальних балансів процесів ферментації / Ю. І. Сидоров, В. П. Новіков, Р. Й. Влязло // Вісник Національного університету “Львівська політехніка”. – 2002. – № 447 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 165–175. – Бібліографія: 2 назви.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/39815-
dc.description.abstractПодані теоретичні основи і приклади складання матеріальних балансів процесів ферментації. The theoretical bases and examples of drawing up of material balances of processes of fermentation are represented.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВидавництво Національного університету “Львівська політехніка”uk_UA
dc.titleРозрахунковий метод складання матеріальних балансів процесів ферментаціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.rights.holder© Сидоров Ю. І., Новіков В. П., Влязло Р. Й., 2002uk_UA
dc.contributor.affiliationНаціональний університет “Львівська політехніка”uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
dc.format.pages165–175-
dc.relation.references1. Гапонов К.П. Процессы и аппараты микробиологических производств. — М., 1981. — 240 с. 2 Кантере В.М., Мосичев М.С., Дорошенко М.И. и др. Основы проектирования предприятий микробиологической промышленности. — М., 1990. — 304 с.uk_UA
dc.citation.journalTitleВісник Національного університету “Львівська політехніка”-
dc.coverage.placenameЛьвівuk_UA
dc.subject.udc578.6.086.83uk_UA
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2002. – № 447

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46_165-175.pdf175.43 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.