Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/38586
Title: Контроль температури при оцінюванні якості готельних послуг
Authors: Паракуда, В.
Шишкіна, Л.
Яцук, А.
Bibliographic description (Ukraine): Паракуда В. Контроль температури при оцінюванні якості готельних послуг / В. Паракуда, Л. Шишкіна, А. Яцук // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / Міністерство освіти і науки України ; відповідальний редактор Б. І. Стадник. – Львів : Видавництво Національного університету «Львівської політехніка», 2003. – Випуск 63. – C. 175–178. – Бібліографія: 8 назв.
Issue Date: 2003
Publisher: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Abstract: Проаналізовано сучасний стан проблеми контролю температури під час надання та оцінювання якості готельних та туристичних послуг. Запропоновано структуру та експериментально досліджено макет цифрового термометра з напівпровідниковими сенсорами. Проанализировано современное состояние проблемы контроля температуры и оценки качества при гостиничном и туристическом обслуживании. Предложена структура и экспериментально исследован макет цифрового термометра с чувствительными полупроводниковыми сенсорами. The up-to-day conditions of temperature check and quality estimation at the hotel and tourism service are analyzed in this paper. The new measurement current modulation method and thermometer scheme for unification ofp-n junction sensor are proposed. The experimental investigations of semiconductor digital thermometer are made.
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/38586
Content type: Article
Appears in Collections:Вимірювальна техніка та метрологія. – 2003. – Випуск 63

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
41_175-178.pdf280.7 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.