DC Field | Value | Language |
dc.contributor.author | Лепісевич, Петро | - |
dc.contributor.author | Куруляк, Мар’ян | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-23T14:04:44Z | - |
dc.date.available | 2017-06-23T14:04:44Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Лепісевич П. Концепція організації системи продовольчої безпеки України / Петро Лепісевич, Мар’ян Куруляк // Інформація, комунікація, суспільство 2017 : матеріали 6-ої Міжнародної наукової конференції ІКС-2017, 18–20 травня 2017 року, Україна, Славське / Національний університет "Львівська політехніка", Кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності. – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2017. – С. 26–27. – Бібліографія: 2 назви. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/38295 | - |
dc.description.abstract | The concept of "food security" has been used in
the international practice since the 1970s, while in
Ukraine since the 90s of the 20th century. In
December 1974, the General Assembly of the United
Nation endorsed "International commitments on food
security in the world" developed by the Food and
Agriculture Organization of the United Nations. In
1996, the World Food Summit adopted the Rome
Declaration on World Food Security. According to the
Declaration, food security is defined as the state of the
economy, when all people, at all times, have physical
and economic access to sufficient, safe and nutritious
food to meet their dietary needs and food preferences
for an active and healthy life. | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво Львівської політехніки | uk_UA |
dc.subject | продовольча безпека | uk_UA |
dc.subject | продовольча система | uk_UA |
dc.subject | концепція | uk_UA |
dc.subject | ринок продуктів харчування | uk_UA |
dc.subject | імпорт | uk_UA |
dc.subject | торгівля | uk_UA |
dc.title | Концепція організації системи продовольчої безпеки України | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інформація,комунікація,суспільство (ICS-2017). – 2017 р.
|