Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/37883
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШепіда, Я. Ф.-
dc.contributor.authorСидоров, Ю. І.-
dc.contributor.authorНовіков, В. П.-
dc.contributor.authorВлязло, Р. Й.-
dc.date.accessioned2017-05-05T11:40:55Z-
dc.date.available2017-05-05T11:40:55Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.citationКінетика екстрагування олії з Fructus Hippophaes / Я. Ф. Шепіда, Ю. І. Сидоров, В. П. Новіков, Р. Й. Влязло // Вісник Державного університету «Львівська політехніка». – 2001. – № 426 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 174–176. – Бібліографія: 2 назви.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/37883-
dc.description.abstractУ виробничих умовах вивчали вплив додавання ферментних препаратів на технологію і якість готового пива заводу “Калуський бровар”. Показано, що додавання препарату “Церемікс” на стадії сусловаріння зменшує час оцукрювання та фільтрації, сприяє збільшенню виходу сусла. Сумісне додавання препаратів “Фунгаміл” та “Матурекс” на стадії бродіння скорочує цей процес на 1-2 доби; при цьому якість пива не погіршується. Додавання препарату “Церемікс” у готове пиво підвищує колоїдну стікість; піностійкість при цьому не зменшується. Under production conditions studied influence of the additives fermentatic of preparations on technology and quality of ready beer of factory “Калуський бровар”. Is shown, that the addition of a preparation Ceremix аt the stage of cooking the nutritious environment reduces time of transformation in sugar and filtering, promotes increase of an output nutritious environment. The joint addition of preparations Fungamil and Maturex at the stage of fermentation reduces this process to 1-2 day; for want of it the quality of beer is not worsened. The addition of a preparation Ceremix in ready beer increases colloid stability; stability of foam for want of it does not decrease.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Національного університету «Львівська політехніка»uk_UA
dc.titleКінетика екстрагування олії з Fructus Hippophaesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2001. – № 426

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
54_173-175.pdf158.69 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.