DC Field | Value | Language |
dc.contributor.author | Паляниця, Л. Я. | - |
dc.contributor.author | Косів, Р. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2017-05-05T11:08:16Z | - |
dc.date.available | 2017-05-05T11:08:16Z | - |
dc.date.issued | 2001 | - |
dc.identifier.citation | Паляниця Л. Я. Імпульсне озвучення хлібопекарських дріжджів / Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів // Вісник Державного університету «Львівська політехніка». – 2001. – № 426 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 128–130. – Бібліографія: 2 назви. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/37863 | - |
dc.description.abstract | Досліджено залежність ферментативної і біосинтетичної активності хлібопекарських дріжджів від умов їх імпульсної обробки ультразвуковими хвилями. The dependence of fermentative and biosynthetical activities of yeast on the conditions of its impulse ultrasonic treatment has been studied. | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво Національного університету «Львівська політехніка» | uk_UA |
dc.title | Імпульсне озвучення хлібопекарських дріжджів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2001. – № 426
|