Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/37863
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаляниця, Л. Я.-
dc.contributor.authorКосів, Р. Б.-
dc.date.accessioned2017-05-05T11:08:16Z-
dc.date.available2017-05-05T11:08:16Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.citationПаляниця Л. Я. Імпульсне озвучення хлібопекарських дріжджів / Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів // Вісник Державного університету «Львівська політехніка». – 2001. – № 426 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 128–130. – Бібліографія: 2 назви.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/37863-
dc.description.abstractДосліджено залежність ферментативної і біосинтетичної активності хлібопекарських дріжджів від умов їх імпульсної обробки ультразвуковими хвилями. The dependence of fermentative and biosynthetical activities of yeast on the conditions of its impulse ultrasonic treatment has been studied.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Національного університету «Львівська політехніка»uk_UA
dc.titleІмпульсне озвучення хлібопекарських дріжджівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2001. – № 426

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
40_127-129.pdf138.02 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.