Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/36385
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМицко, О. С.-
dc.date.accessioned2017-03-13T12:42:59Z-
dc.date.available2017-03-13T12:42:59Z-
dc.date.issued2000-
dc.identifier.citationМицко О. С. Деякі аспекти розвитку хлібопечення в сучасних умовах / О. С. Мицко // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2000. – № 384 : Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – С. 51–53. – Бібліографія: 3 назви.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/36385-
dc.description.abstractПроаналізовано розвиток підприємств хлібопечення споживчої кооперації України. Визначено основні тенденції розвитку галузі та намічені шляхи збільшення обсягів виробництва хлібопекарної продукції. The article devoted to the points of development of cooperative businesses of Ukraine which produce bread. There are defined the main tendencies of the development of the sphere and stated steps of increasing the production volumes of bakery products.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Національного університету «Львівська політехніка»uk_UA
dc.titleДеякі аспекти розвитку хлібопечення в сучасних умовахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – 2000. – №384

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10_51-53.pdf136.42 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.