DC Field | Value | Language |
dc.contributor.author | Мицко, О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-13T12:42:59Z | - |
dc.date.available | 2017-03-13T12:42:59Z | - |
dc.date.issued | 2000 | - |
dc.identifier.citation | Мицко О. С. Деякі аспекти розвитку хлібопечення в сучасних умовах / О. С. Мицко // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2000. – № 384 : Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – С. 51–53. – Бібліографія: 3 назви. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/36385 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано розвиток підприємств хлібопечення споживчої кооперації України. Визначено основні тенденції розвитку галузі та намічені шляхи збільшення обсягів виробництва хлібопекарної продукції.
The article devoted to the points of development of cooperative businesses of Ukraine which produce bread. There are defined the main tendencies of the development of the sphere and stated steps of increasing the production volumes of bakery products. | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво Національного університету «Львівська політехніка» | uk_UA |
dc.title | Деякі аспекти розвитку хлібопечення в сучасних умовах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – 2000. – №384
|