Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/36245
Title: Дріжджовий лізат як джерело біологічно активних речовин
Authors: Косів, Р. Б.
Bibliographic description (Ukraine): Косів Р. Б. Дріжджовий лізат як джерело біологічно активних речовин / Р. Б. Косів // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2006. – № 553 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 106–108. – Бібліографія: 7 назв.
Issue Date: 2006
Publisher: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Abstract: Вивчено вплив біологічно активних речовин різної природи на ферментативну активність сахароміцетів. Результати показали, що лізат, одержаний ультразвуковою обробкою дріжджоподібних грибів, можна використовувати як джерело біологічно активних речовин. The influence of sоurce biologically active substances on the yeast΄s gronth is investigated. The results shown that lysate preparated yeast in the field of ultrasound waves may be used as sourse of biologically active substances.
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/36245
Content type: Article
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2006. – № 553

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26_106-108.pdf156.43 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.