https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/36242
Title: | Вплив азотного живлення на зброджування пивного сусла |
Authors: | Березовська, Н. І. Паляниця, Л. Я. Косів, Р. Б. Ворожбит, О. С. |
Bibliographic description (Ukraine): | Березовська Н. І. Вплив азотного живлення на зброджування пивного сусла / Н. І. Березовська, Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів, О. С. Ворожбит // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2006. – № 553 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 94–96. – Бібліографія: 4 назви. |
Issue Date: | 2006 |
Publisher: | Видавництво Національного університету "Львівська політехніка" |
Abstract: | одавання дріжджових лізатів скорочує тривалість головного бродіння, збільшує вихід головних продуктів бродіння. Сульфат амонію сприяє швидшому нагромадженню біомаси дріжджів. The influence of nitrogen feeding on the fermentation of beer wort is investigated. It is proved that addition of yeast lysates reduces durability of main fermentation, increases exit of main products of fermentation. Amonium sulphate promotes rapid growth of yeast biomass. |
URI: | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/36242 |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2006. – № 553 |
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
23_94-96.pdf | 156.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.