Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/36242
Title: Вплив азотного живлення на зброджування пивного сусла
Authors: Березовська, Н. І.
Паляниця, Л. Я.
Косів, Р. Б.
Ворожбит, О. С.
Bibliographic description (Ukraine): Березовська Н. І. Вплив азотного живлення на зброджування пивного сусла / Н. І. Березовська, Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів, О. С. Ворожбит // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2006. – № 553 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 94–96. – Бібліографія: 4 назви.
Issue Date: 2006
Publisher: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Abstract: одавання дріжджових лізатів скорочує тривалість головного бродіння, збільшує вихід головних продуктів бродіння. Сульфат амонію сприяє швидшому нагромадженню біомаси дріжджів. The influence of nitrogen feeding on the fermentation of beer wort is investigated. It is proved that addition of yeast lysates reduces durability of main fermentation, increases exit of main products of fermentation. Amonium sulphate promotes rapid growth of yeast biomass.
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/36242
Content type: Article
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2006. – № 553

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
23_94-96.pdf156.25 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.