Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/35854
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШуляр, Р. В.-
dc.date.accessioned2017-02-09T08:23:30Z-
dc.date.available2017-02-09T08:23:30Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationШуляр Р. В. Оцінювання стійкості функціонування підприємства в умовах реструктуризації / Р. В. Шуляр // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2006. – № 567 : Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – С. 327–332. – Бібліографія: 9 назв.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/35854-
dc.description.abstractУзагальнено існуючі дослідження у галузі оцінювання стійкості функціонування підприємств. Запропоновано дерево основних, найважливіших показників для оцінювання стійкості підприємства в умовах реструктуризації. Обґрунтовано комплексність поняття стійкості підприємства. На основі існуючих публікацій та наукових досліджень подано розгорнуте трактування найважливішої складової стійкості, а саме — фінансової стійкості. The present researches are generalized in the field of estimation of stability of operation of firms. The tree of the basic parameters for estimation of stability of firm in conditions of re¬structuring is offered. The integrated approach of concept stability of firm is justified. The organized interpretation of major component stability, namely financial stability is submitted, on the basis of the present publications and scientific researches.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Національного університету «Львівська політехніка»uk_UA
dc.titleОцінювання стійкості функціонування підприємства в умовах реструктуризаціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – 2006. – №567

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
56_327-332.pdf172.84 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.