Please use this identifier to cite or link to this item:
https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/35844
Title: | Методологія прогнозування кон’юнктури ринку кондитерської продукції |
Authors: | Левицький, В. В. |
Bibliographic description (Ukraine): | Левицький В. В. Методологія прогнозування кон’юнктури ринку кондитерської продукції / В. В. Левицький // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2006. – № 567 : Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – С. 271–275. – Бібліографія: 6 назв. |
Issue Date: | 2006 |
Publisher: | Видавництво Національного університету «Львівська політехніка» |
Abstract: | Розглянуто методологію прогнозування кон’юнктури ринку з врахуванням специфіки розвитку кондитерського виробництва. На основі проведених досліджень визначено основні методи для прогнозування кон’ юнктури ринку кондитерської продукції. In the article the methodology of prognostication of the state of affairs of market is considered taking into account the specific of development of pastry production. On the basis of the conducted researches basic methods and method are certain for prognostication of the state of affairs of market of pastry products. |
URI: | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/35844 |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – 2006. – №567
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.