Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/34750
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKosiv, Ruslana-
dc.contributor.authorKharandiuk, Tetiana-
dc.contributor.authorPolyuzhyn, Lyubov-
dc.contributor.authorPalianytsia, Liubov-
dc.contributor.authorBerezovska, Natalia-
dc.date.accessioned2016-12-19T14:35:56Z-
dc.date.available2016-12-19T14:35:56Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationOptimization of main fermentation of high-gravity wort / Ruslana Kosiv, Tetiana Kharandiuk, Lyubov Polyuzhyn, Liubov Palianytsia, Natalia Berezovska // Chemistry & Chemical Technology. – 2016. – Volume 10, number 3. – P. 349–353. – Bibliography: 7 titles.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/34750-
dc.description.abstractThe mathematical model has been developed to calculate the content of higher alcohols and esters depending on wort initial concentration and fermentation temperature. The process was optimized in accordance with the developed model. To obtain high-quality beer via high-gravity brewing technology the wort concentration was found to be 14–15 % relative to dry matter and main fermentation temperature of 284–285 K. Створено математичну модель, яка дає можливість розрахувати вміст вищих спиртів та естерів залежно від початкової концентрації сусла та температури бродіння. За рівняннями математичної моделі здійснено оптимізацію процесу. Встановлено, що для одержання пива високої якості за технологією високогустинного пивоваріння концентрація сусла повинна становити 14–15% сухих речовин, а температура головного бродіння 284–285 К.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherPublishing House of Lviv Polytechnic National Universityuk_UA
dc.subjecthigh-gravity brewinguk_UA
dc.subjectfermentation byproductsuk_UA
dc.subjectoptimizationuk_UA
dc.subjectвисокогустинне пивоварінняuk_UA
dc.subjectпобічні продукти бродінняuk_UA
dc.subjectоптимізаціяuk_UA
dc.titleOptimization of main fermentation of high-gravity wortuk_UA
dc.title.alternativeОптимізація головного бродіння високогустинного пивного суслаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Chemistry & Chemical Technology. – 2016. – Vol. 10, No. 3

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15-349.pdf234.66 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.