Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/3452
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаксимів, Н. Л.-
dc.contributor.authorСтарчевський, В. Л.-
dc.contributor.authorКоваль, І. З.-
dc.contributor.authorФалик, Т. С.-
dc.date.accessioned2010-05-19T09:22:01Z-
dc.date.available2010-05-19T09:22:01Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationОсобливості окиснювальних процесів під час кавітаційного очищення води від хімічних і біологічних забруднень / Н. Л. Максимів, В. Л. Старчевський, І. З. Коваль, Т. С. Фалик // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2007. – № 590 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 270-274. – Бібліографія: 6 назв.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/3452-
dc.description.abstractДосліджено процес очищення води від домішок органічних сполук та мікроорганізмів їх окисненням в умовах ультразвукової кавітації. Встановлено, що використання ультразвуку забезпечує зростання швидкості окиснення органічних забруднень у 1,2–1,7 раза і дезинфекції води в 3,2 раза. The process of water purification from impurities of organic substances and microorganisms by its oxidation in ultrasound cavitation conditions has been investigated in presented work. The use of ultrasound improves an increase in the organic impurities oxidation rate in 1,2–1, 7 and disinfecting of water in 3,2 has been determined.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Національного університету «Львівська політехніка»uk_UA
dc.subjectкавітаційне очищенняuk_UA
dc.subjectорганічні забрудненняuk_UA
dc.titleОсобливості окиснювальних процесів під час кавітаційного очищення води від хімічних і біологічних забрудненьuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2007. – № 590

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
66.pdf540.88 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.