Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/34465
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuzova, І. О.-
dc.contributor.authorAtamanyuk, V. М.-
dc.contributor.authorKutanska, K. V.-
dc.contributor.authorHalanyia, O. M.-
dc.date.accessioned2016-11-24T12:50:00Z-
dc.date.available2016-11-24T12:50:00Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationReducing of energetic costs for drying process for candied pears production / І. О. Huzova, V. М. Atamanyuk, K. V. Kutanska, O. M. Halanyia // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Серія: Хімія, технологія речовин та їх застосування : збірник наукових праць. – 2016. – № 841. – С. 291–296. – Bibliography: 15 titles.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/34465-
dc.description.abstractThe article investigates changes of temperature conditions for the drying process in the candied pears production. Experimental study on heat transfer and candied pears drying kinetics under different temperatures was conducted. Feasibility of the candied fruits drying process under temperatures equal to the temperature of the hot thermal agent is experimentally confirmed. According to calculations of the heat balance were calculated amounts of energy accumulated by pears layer and energy required to evaporate moisture. It was determined that reduce of energy costs for candied fruits drying is achieved by final drying at ambient temperature. Досліджено зміни температурних режимів процесу сушіння у виробництві цукатів з груш. Проведені експериментальні дослідження з теплообміну та кінетики сушіння цукатів з груш за різної температури. Експериментально підтверджено доцільність проведення процесу сушіння за температур цукатів, що дорівнюють температурі гарячого теплового агенту. Згідно з тепловим балансом розраховано кількість енергії, накопиченої шаром груші, та необхідної енергії для випарювання вологи. Встановлено, що зменшують енергетичні затрати на сушіння досушуванням цукатів за температури навколишнього середовища.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherВидавництво Львівської політехнікиuk_UA
dc.subjectcandied pearuk_UA
dc.subjectdryinguk_UA
dc.subjecttemperature conditionsuk_UA
dc.subjectkineticsuk_UA
dc.subjectheat balanceuk_UA
dc.subjectгрушаuk_UA
dc.subjectцукатuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectтемпературні режимиuk_UA
dc.subjectкінетикаuk_UA
dc.subjectтепловий балансuk_UA
dc.titleReducing of energetic costs for drying process for candied pears productionuk_UA
dc.title.alternativeЗменшення енергетичних затрат процесу сушіння у виробництві цукатів з грушuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2016. – № 841

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
49_291-296.pdf140.58 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.