Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/34452
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаляниця, Л. Я.-
dc.contributor.authorПаньків, Н. О.-
dc.contributor.authorКосів, Р. Б.-
dc.contributor.authorБерезовська, Н. І.-
dc.contributor.authorХарандюк, Т. В.-
dc.date.accessioned2016-11-24T12:09:51Z-
dc.date.available2016-11-24T12:09:51Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationСтимулятори ферментативної активності спиртових дріжджів / Л. Я. Паляниця, Н. О. Паньків, Р. Б. Косів, Н. І. Березовська, Т. В. Харандюк // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Серія: Хімія, технологія речовин та їх застосування : збірник наукових праць. – 2016. – № 841. – С. 204–209. – Бібліографія: 9 назв.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/34452-
dc.description.abstractДосліджено вплив католіту, аноліту та нутрієнту Quickferm Nutri 1200 на ферментативну активність спиртових дріжджів Deltafеrm AL-18. Показано, що католіт, аноліт та нутрієнт підвищують біосинтетичну та ферментативну активність досліджуваних дріжджів. Генерування дріжджів з додаванням електрохімічно активованої води підвищує питому швидкість розмноження на 25–49%, що дозволяє скоротити тривалість культивування на 6 год. Встановлено, що використання нутрієнта Quickferm Nutri 1200 збільшує питому швидкість розмноження на 16–25%, а біомасу дріжджів – на 31–34%. The influence of сatholyte, anolyte activated water and nutrient Quickferm Nutri 1200 on enzymatic activity of alcohol yeast was investigated. The results showed that сatholyte, anolyte and nutrient promotes the biosynthetic and enzymatic activity of investigated yeast. Cultivation of yeasts with addition of electrochemical activated water conduces to the increase of relative growth rate on 25-49 that allows to shorten duration of cultivation on 6 hours. It is established that the use of nutrient Quickferm Nutri 1200 increases relative growth rate on 16–25% and yeast biomass increases on 31–34%.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Львівської політехнікиuk_UA
dc.subjectспиртові дріжджіuk_UA
dc.subjectферментативна активністьuk_UA
dc.subjectнутрієнтuk_UA
dc.subjectкатолітuk_UA
dc.subjectанолітuk_UA
dc.subjectalcohol yeastuk_UA
dc.subjectenzymatic activityuk_UA
dc.subjectnutrientuk_UA
dc.subjectсatholyteuk_UA
dc.subjectanolyteuk_UA
dc.titleСтимулятори ферментативної активності спиртових дріжджівuk_UA
dc.title.alternativeStimulants of enzymatic activity of alcohol yeastuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2016. – № 841

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
35_204-209.pdf484.84 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.