DC Field | Value | Language |
dc.contributor.author | Ніколаєва, А. М. | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-06T09:52:07Z | - |
dc.date.available | 2016-09-06T09:52:07Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.citation | Ніколаєва А. М. Проблеми аналітичного забезпечення формування конкурентних переваг вітчизняних підприємств / А. М. Ніколаєва // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2007. – № 576 : Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – С. 199–205. – Бібліографія: 14 назв. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/33902 | - |
dc.description.abstract | Обґрунтовано методичні підходи до аналізу і оцінки конкурентних переваг підприємств м’ясної промисловості України та запропоновано комплексну систему показників для оцінки формування конкурентних переваг виробництва м’яса і м’ясної продукції на різних рівнях конкурентного поля. In the article methodical approaches by the analysis and estimation of competitive edges of meat industry enterprises of Ukraine are grounded and the complex system of indexes is offered for the estimation of competitive edges forming of meat production аt different levels of the competition field. | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво Львівської політехніки | uk_UA |
dc.title | Проблеми аналітичного забезпечення формування конкурентних переваг вітчизняних підприємств | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – 2007. – №576
|