Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/31335
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБойко, O.-
dc.contributor.authorГоляка, Р.-
dc.date.accessioned2016-02-23T15:49:34Z-
dc.date.available2016-02-23T15:49:34Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБойко O. Електротеплова SPICE – модель калориметричного перетворювача / O. Бойко, Р. Голяка // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Серія: Комп’ютерні науки та інформаційні технології : збірник наукових праць. – 2015. – № 826. – С. 345–353. – Бібліографія: 15 назв.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/31335-
dc.description.abstractНа основі концепції електротеплової аналогії розроблена SPICE модель калориметричного перетворювача. Модель реалізована на RC ланках, керованих джерелах струму та керованих ключах типу S(V-Swich). Розглянуто особливості модельних досліджень елементів із саморозігріванням. Продемонстровано типові приклади калориметричних досліджень з використанням запропонованої SPICE моделі. The SPICE model of calorimetric transducer based on the concept of electrothermal analogy is developed. The model is implemented on the RC circuit, controlled current sources and controlled switches S (V-Swich). The features of modeling the elements with selfheating are considered. Typical examples of calorimetric studies with the help of proposed SPICE model are demonstrated.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Львівської політехнікиuk_UA
dc.subjectкалориметричний перетворювачuk_UA
dc.subjectSPICE модельuk_UA
dc.subjectcalorimetric transduceruk_UA
dc.subjectSPICE modeluk_UA
dc.titleЕлектротеплова SPICE – модель калориметричного перетворювачаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Комп'ютерні науки та інформаційні технології. – 2015. – №826

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47-345-353.pdf852.56 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.