Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/30455
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВанкевич, П. І.-
dc.contributor.authorШумиловський, А. І.-
dc.date.accessioned2015-12-09T13:30:29Z-
dc.date.available2015-12-09T13:30:29Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.citationВанкевич П. І. Високоефективні машини для подрібнення компонентів харчових продуктів та комбікормів / П. І. Ванкевич, А. І. Шумиловський // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2002. – № 442 : Оптимізація виробничих процесів і технічний контроль у машинобудуванні та приладобудуванні. – С. 85–89. – Бібліографія: 12 назв.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/30455-
dc.description.abstractУ роботі проаналізовано сучасні подрібнювальні машини, що базуються на різних методах подрібнення компонентів харчових продуктів і комбікормів. Представлена конструкція інерційного млина підвищеної продуктивності. Розроблена методика розрахунку інерційних млинів, яка дозволяє визначати їх основні геометричні, кінематичні та динамічні параметри. In work analysed contemporary crumbling up machineries, that are based on different components grinding up methods of food products and combined provenders. Represented construction of inertia mill of raised productivity. Developed computation methods of inertia mills, which allows to determine their basic kinematic and dynamic parameters geometrical.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Національного університету “Львівська політехніка”uk_UA
dc.titleВисокоефективні машини для подрібнення компонентів харчових продуктів та комбікормівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Оптимізація виробничих процесів і технологічний контроль у машинобудуванні та приладобудуванні. – 2002. – № 442

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17__stattia_15.pdf329.82 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.