Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/30190
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаляниця, Л. Я.-
dc.contributor.authorКосів, Р. Б.-
dc.contributor.authorБерезовська, Н. І.-
dc.contributor.authorПаньків, Н. О.-
dc.contributor.authorХарандюк, Т. В.-
dc.date.accessioned2015-11-18T13:55:15Z-
dc.date.available2015-11-18T13:55:15Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationРозмноження хлібопекарських дріжджів після їх кріостатування / Л. Я. Паляниця, Р. Б. Косів, Н. І. Березовська, Н. О. Паньків, Т. В. Харандюк // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". Серія: Хімія, технологія речовин та їх застосування : збірник наукових праць. – 2015. – № 812. – С. 216–220. – Бібліографія: 8 назв.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/30190-
dc.description.abstractДосліджено вплив низьких температур на процеси розмноження клітин і синтезу біомаси хлібопекарських дріжджів штамів КД, ЛД, К7 і ЛК-22. Результати показали, що зі зменшенням температури кріостатування в дослідженому інтервалі температур знижуються швидкість розмноження клітин, швидкість росту культури, економічний коефіцієнт синтезу біомаси і зростає фізіологічна активність дріжджів. Дріжджі штаму ЛД володіють кращими технологічними ластивостями. Найвищу кріостійкість мають дріжджі штаму ЛД, а найнижчу – К7. Оптимальна температура кріостатування -17 оС забезпечує збереження генеративної активності хлібопекарських дріжджів. The influence of low temperatures on the processes of cell generation and synthesis of baking yeast strains KD, LD, K7, LK-22 biomass was investigated. The results showed that with decreasing temperature cryostatic in the measured temperature range the rate of cell generation, growth rate of culture, economic factors, yeast biomass synthesis decrease and physiological ability of yeast increases. Yeast strain LD have better technological properties and the best cryostability. Yeast strain K7 has the the worst cryostability. The optimum temperature -17 °C of cryostatic provides safety generative activity of baking yeast.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Національного університету «Львівська політехніка»uk_UA
dc.subjectхлібопекарські дріжджіuk_UA
dc.subjectкріостатуванняuk_UA
dc.subjectрозмноженняuk_UA
dc.subjectbaking yeastuk_UA
dc.subjectcryostaticuk_UA
dc.subjectreproductionuk_UA
dc.titleРозмноження хлібопекарських дріжджів після їх кріостатуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2015. – № 812

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
037-216-220.pdf419.48 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.