https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/2642
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самарик, В. Я. | - |
dc.contributor.author | Варваренко, С. М. | - |
dc.contributor.author | Носова, Н. Г. | - |
dc.contributor.author | Тарнавчик, І. Т. | - |
dc.contributor.author | Воронов, С. А. | - |
dc.contributor.author | Пузько, Н. В | - |
dc.date.accessioned | 2010-02-26T18:34:35Z | - |
dc.date.available | 2010-02-26T18:34:35Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Основні закономірності прищеплення поліакриламідних ланцюгів до пероксидованої поліпропіленової поверхні / В. Я. Самарик, С. М. Варваренко, Н. Г. Носова, І. Т. Тарнавчик, С. А. Воронов, Н. В. Пузько // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2009. – № 644 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 274-278. – Бібліографія: 6 назв. | uk |
dc.identifier.uri | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/2642 | - |
dc.description.abstract | Проведено модифікацію пероксидованої поверхні поліпропілену за методом “прищеплення від” для акриламіду. Визначено оптимальні умови прищеплення поліакриламіду до пероксидованої поверхні поліпропілену з досягненням ступеня модифікації більше 80–90 %. The modification of polypropylene peroxidized surface via “grafting from” method for acrylamide was carried out. The optimal onditions for polyacrylamide grafting to polypropylene peroxidized surface with approaching of modification degree more than 80–90 % were determinated. | uk |
dc.language.iso | ua | uk |
dc.publisher | Видавництво Національного університету «Львівська політехніка» | uk |
dc.subject | акриламід | uk |
dc.subject | ступень модифікації | uk |
dc.subject | acrylamide | uk |
dc.subject | modification degree | uk |
dc.title | Основні закономірності прищеплення поліакриламідних ланцюгів до пероксидованої поліпропіленової поверхні | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2009. – № 644 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.