Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/25782
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКордіяка, Юлія-
dc.contributor.authorМіхалєва, Марина-
dc.contributor.authorБайцар, Роман-
dc.date.accessioned2014-12-26T13:17:12Z-
dc.date.available2014-12-26T13:17:12Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКордіяка Ю. Нормовані показники якості піномийних косметичних засобів, що забезпечують покращення їх реологічних властивостей / Юлія Кордіяка, Марина Міхалєва, Роман Байцар // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / Національний університет "Львівська політехніка" ; відповідальний редактор Б. І. Стадник. – Львів : Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2014. – Випуск 75. – С. 107–110. – Бібліографія: 9 назв.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/25782-
dc.description.abstractЕкспериментально досліджено вплив твердості води на реологічні властивості піномийних косметичних засобів. Обґрунтовано необхідність перегляду їх нормативного складу на відповідність стандартним показникам. Экспериментально исследовано влияние жесткости воды на реологические свойства пеномоющих косметических средств. Обосновано необходимость пересмотра их нормативного состава на соответствие стандартным показателям. The effect of water hardness on sudsy cosmetics’ rheological characteristics was experimentally investigated. The necessity in revision of the sudsy cosmetics’ norm for agreement with standard measure was proved.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Львівської політехнікиuk_UA
dc.titleНормовані показники якості піномийних косметичних засобів, що забезпечують покращення їх реологічних властивостейuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вимірювальна техніка та метрологія. – 2014. – Випуск 75

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
23-107-110.pdf292.73 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.