Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/25772
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛюбчик, Ольга-
dc.contributor.authorМикийчук, Микола-
dc.contributor.authorГонсьор, Оксана-
dc.date.accessioned2014-12-26T12:56:26Z-
dc.date.available2014-12-26T12:56:26Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЛюбчик О. Аналіз шляхів удосконалення методів ідентифікації видів м’яса / Ольга Любчик, Микола Микийчук, Оксана Гонсьор // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / Національний університет "Львівська політехніка" ; відповідальний редактор Б. І. Стадник. – Львів : Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2014. – Випуск 75. – С. 63–68. – Бібліографія: 10 назв.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/25772-
dc.description.abstractЗдійснено аналіз відомих методів контролю показників якості м’ясної продукції та запропоновано шляхи оперативної ідентифікації її видів. Осуществлен анализ существующих методов контроля показателей качества мясной продукции и предложены пути оперативной идентификации ее видов. The analysis of existing monitoring methods indicators of meat products quality and the ways for the acceleration of the identification its species have been proposed.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Львівської політехнікиuk_UA
dc.titleАналіз шляхів удосконалення методів ідентифікації видів м’ясаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вимірювальна техніка та метрологія. – 2014. – Випуск 75

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
14-63-68.pdf318.52 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.