Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/24888
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОробчук, О. М.-
dc.contributor.authorСубтельний, Р. О.-
dc.contributor.authorМареш, З. Ю.-
dc.contributor.authorДзіняк, Б. О.-
dc.date.accessioned2014-11-04T14:55:15Z-
dc.date.available2014-11-04T14:55:15Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationДвостадійний спосіб ініційованої коолігомеризації ненасичених вуглеводнів фракції С9 / О. М. Оробчук, Р. О. Субтельний, З. Ю. Мареш, Б. О. Дзіняк // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2014. – № 787 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 153–157. – Бібліографія: 4 назви.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/24888-
dc.description.abstractДосліджено процес ініційованої коолігомеризації непрореагованих залишків фракції С9 суспензійного процесу. Встановлено основні закономірності процесу, запропоновано технологію двостадійного процесу коолігомеризації ненасичених вуглеводнів фракції С9. The initiated suspension cooligomeryzation process of C9 fraction residual has been investigated. The main laws if this process have been determined. The technology of two-stage cooligomeryzation process of C9 fraction unsaturated hydrocarbons has been suggested.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Львівської політехнікиuk_UA
dc.subjectсуспензійна коолігомеризаціяuk_UA
dc.subjectвуглеводнева фракціяuk_UA
dc.subjectініціаторuk_UA
dc.subjectкоолігомерuk_UA
dc.subjectsuspension cooligomerizationuk_UA
dc.subjecthydrocarbons fractionuk_UA
dc.subjectinitiatoruk_UA
dc.subjectcooligomeruk_UA
dc.titleДвостадійний спосіб ініційованої коолігомеризації ненасичених вуглеводнів фракції С9uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2014. – № 787

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
32-153-157.pdf216.86 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.