Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/24203
Title: Формування професійної культури майбутніх фахівців ресторанного господарства як науково-педагогічна проблема
Other Titles: Формирование профессиональной культуры будущих специалистов ресторанного хозяйства как научно-педагогическая проблема
Formation of professional culture of future experts of the catering industry as a pedagogical problem
Authors: Безрученков, Юрій
Bibliographic description (Ukraine): Безрученков Ю. Формування професійної культури майбутніх фахівців ресторанного господарства як науково-педагогічна проблема / Юрій Безрученков // Педагогіка і психологія професійної освіти. – Львів, 2013. – № 2. – С. 28–35. – Бібліографія: 12 назв.
Issue Date: 2013
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Keywords: профессиональная культура
профессиональная культура будущих специалистов сферы ресторанного хозяйства
сфера обслуживания
профессионально важные качества
культура общения
профессиональное поведение
professional culture
professional culture of future experts of the catering industry
services sector
professionally important qualities
culture of communication
professional behavior
Abstract: В статье обоснована актуальность исследования проблем формирования профессиональной культуры будущих специалистов сферы ресторанного хозяйства в связи с изменениями, которые произошли в ресторанной индустрии, в потребностях и требованиях потребителей ресторанных услуг. Установлено, что до последнего времени эта проблема рассматривалась учеными аспектно, преимущественно касалась специалистов других отраслей сферы обслуживания и длительный период времени не выходила за рамки системы профессионально-технического образования. The article grounds the urgency of the research of the problems concerning professional culture formation of future experts of the catering industry in connection with the changes occurred in the restaurant industry, in needs and requirements of restaurant services’ consumers. It is stated that down to recent times this problem was considered by scientists partially, mainly concerned specialists of other branches of a services sector and the long period of time was not beyond the vocational training system.
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/24203
Content type: Article
Appears in Collections:Педагогіка і психологія професійної освіти. – 2013. – №2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4-28-35.pdf380.79 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.