Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/23401
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorYezerska, Oksana-
dc.contributor.authorKalynyuk, Tymofiy-
dc.contributor.authorVronska, Lyudmula-
dc.date.accessioned2014-02-11T15:12:43Z-
dc.date.available2014-02-11T15:12:43Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationYezerska O. Quantitative determination of hydroxycinnamic acids in chicory root / Oksana Yezerska, Tymofiy Kalynyuk, Lyudmula Vronska // Chemistry & Chemical Technology. – 2013. – Volume 7, number 3. – P. 247–250. – Bibliography: 7 titles.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/23401-
dc.description.abstractThe possibility for applying of a direct spectrophotometry to quantify totality of hydroxycinnamic acid derivatives is investigated. As a quantitative criterion for quality assessment of chicory roots the total content of hydroxycinnamic acid derivatives of at least 0.3 %, expressed as chlorogenic acid, is suggested. Досліджено можливість застосування прямої спектрофотометрії для кількісного визначення гідроксикоричних кислот. Як кількісний критерій якості коренів цикорію запропоновано вміст гідроксикоричних кислот не менше 0,3% у перерахунку на кислоту хлорогенову.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherPublishing House of Lviv Polytechnic National Universityuk_UA
dc.subjectchicory rootsuk_UA
dc.subjectquantitative assayuk_UA
dc.subjecthydroxycinnamic acidsuk_UA
dc.subjectspectrophotometryuk_UA
dc.subjectкорені цикоріюuk_UA
dc.subjectкількісне визначенняuk_UA
dc.subjectкількісне визначенняuk_UA
dc.subjectспектрофотометріяuk_UA
dc.titleQuantitative determination of hydroxycinnamic acids in chicory rootuk_UA
dc.title.alternativeКількісне визначення гідроксикоричних кислот у коренях цикорію-
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Chemistry & Chemical Technology. – 2013. – Vol. 7, No. 3

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2-247-250.pdf98.38 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.