Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/21489
Title: Порівняльний аналіз методів біометричної автентифікації на основі критерію відносної ентропії
Authors: Олешко, І. В.
Bibliographic description (Ukraine): Олешко І. В. Порівняльний аналіз методів біометричної автентифікації на основі критерію відносної ентропії / І. В. Олешко // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2012. – № 741 : Автоматика, вимірювання та керування. – С. 170–175. – Бібліографія: 9 назв.
Issue Date: 2012
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Keywords: біометрична інформація
відносна ентропія
біометрична ідентифі- кація
матриця коваріації
метод головних компонент
гауссовий розподіл
biometric information
relative entropy
biometric identification
covariance matrix
principal component analysis
Gaussian distribution
Abstract: Біометричні системи дають змогу ідентифікувати людину на основі фізіологічних або поведінкових характеристик. Ми визначаємо термін “біометрична інформація” так: зменшення невизначеності ідентичності людини за рахунок вимірювання набору біометричних характеристик. Показано, що особливості біометричної інформації можуть бути розраховані за допомогою відносної ентропії. Виконано порівняльний аналіз джерел біометричної інформації. Biometric systems allow identification of human person based on physiological or behavioral characteristics. We define biometric information as the decrease in uncertainty about the identity of a person due to a set of biometric measurements. It is shown that the characteristics of biometric data can be calculated using the relative entropy. Comparative analysis of biometric information sources was performed.
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/21489
Content type: Article
Appears in Collections:Автоматика, вимірювання та керування. – 2012. – №741

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
31-170-175.pdf215.71 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.