Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/21212
Title: Інактивація мікроорганізмів E.coli під час знезаражування йонами срібла в умовах кавітаційного перемішування
Authors: Вітенько, Т. М.
Гащин, О. Р.
Гумницький, Я. М.
Bibliographic description (Ukraine): Вітенько Т. М. Інактивація мікроорганізмів E.coli під час знезаражування йонами срібла в умовах кавітаційного перемішування / Т. М. Вітенько, О. Р. Гащин, Я. М. Гумницький // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2010. – № 677 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 258–261. – Бібліографія: 7 назв.
Issue Date: 2010
Publisher: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Abstract: Наведено результати експериментальних досліджень інактивуючої дії йонів срібла різної концентрації під час інактивації санітарно-показникових мікроорганізмів Escherichia coli у воді. Показано, що ефекти кавітаційного поля інтенсифікують дію малих концентрацій Ag(I) (0,005 і 0,01 мг/дм3), що дає змогу досягнути високого знезаражувального ефекту за короткий проміжок часу. Порівняно інтенсивність знезаражування у пристроях динамічного і статичного типів. The results of experimental investigations of inactivating action of various concentrations silver ions while inactivating microorganisms Escherichia coliin water are presented in the paper. Cavitation field effects are shown to intensify the action of small concentration Ag(I) (0,005 and 0,01mg/dm3). It allows to achieve high decontamination effect in a short period of time. Decontamination intensity in the dynamic and static devices is compared.
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/21212
Content type: Article
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2010. – № 667

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
60-258-261.pdf155.11 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.