DC Field | Value | Language |
dc.contributor.author | Паращук, Л. Я. | - |
dc.contributor.author | Якимечко, Я. Б. | - |
dc.contributor.author | Панчук, Б. Р. | - |
dc.date.accessioned | 2013-10-09T13:16:46Z | - |
dc.date.available | 2013-10-09T13:16:46Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Паращук Л. Я. Вплив сахаридів на кінетику гасіння вапна / Л. Я. Паращук, Я. Б. Якимечко, Б. Р. Панчук // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2010. – № 677 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 16–20. – Бібліографія: 7 назв. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/21182 | - |
dc.description.abstract | Досліджено процеси гасіння вапна з додаванням сахарози, глюкози та кальцинованої соди. Встановлено, що найефективнішим сповільнювачем гасіння є комбінація глюкози з содою. In work the results of researches of process of extinguishing of lime are given at introduction ІП water of temper different amount of saccharose, glucose and calcinated soda. It is set that most effective retarding is combination of glucose with a soda. | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво Національного університету "Львівська політехніка" | uk_UA |
dc.subject | вапно | uk_UA |
dc.subject | сахароза | uk_UA |
dc.subject | глюкоза | uk_UA |
dc.subject | гасіння | uk_UA |
dc.subject | тепловиділення | uk_UA |
dc.subject | lime | uk_UA |
dc.subject | saccharose | uk_UA |
dc.subject | glucose | uk_UA |
dc.subject | extinguishing | uk_UA |
dc.subject | heat emission | uk_UA |
dc.title | Вплив сахаридів на кінетику гасіння вапна | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2010. – № 667
|