Please use this identifier to cite or link to this item:
https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/21150
Title: | Використання фільтрату барди під час одержання спиртових бражок |
Authors: | Бліщ, Р. О. |
Bibliographic description (Ukraine): | Бліщ Р. О. Використання фільтрату барди під час одержання спиртових бражок / Р. О. Бліщ // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2010. – № 677 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 164–166. – Бібліографія: 4 назви. |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Видавництво Національного університету "Львівська політехніка" |
Abstract: | Досліджено показники дозрілої бражки, одержаної із внесенням фільтрату барди на стадіях приготування замісу та зброджування сусла. Рекомендовано внесення фільтрату барди під час приготування замісу в кількості 30-40 % від загальної кількості води. The indicators of alcohol brew with using filtrate brew have been studied. Аddition filtrate brew in 30-40 % from general quantity of water is recommended. |
URI: | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/21150 |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2010. – № 667
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.