Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/21140
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКлеп, О. В.-
dc.contributor.authorЧервецова, В. Г.-
dc.contributor.authorГубрій, З. В.-
dc.contributor.authorШвед, О. В.-
dc.contributor.authorНовіков, В. П.-
dc.date.accessioned2013-10-08T14:31:59Z-
dc.date.available2013-10-08T14:31:59Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationМорфолого-фізіологічні характеристики природної асоціації "Чайний грибок" / О. В. Клеп, В. Г. Червецова, З. В. Губрій, О. В. Швед, В. П. Новікова // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2010. – № 677 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 176–181. – Бібліографія: 10 назв.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/21140-
dc.description.abstractЗ метою інтенсифікацї параметрів культивування природної асоціації «чайний грибок» досліджено його морфологію, вплив температури та складу середовища на якість ферментованого напою типу чайний квас. In order to intensify biotechnological parameters of cultivation of natural association “tea fungus” its morphology, the influence of temperature, composition of the cultural medium on the quality of fermented drink were investigated.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Національного університету "Львівська політехніка"uk_UA
dc.titleМорфолого-фізіологічні характеристики природної асоціації "Чайний грибок"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2010. – № 667

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
39-176-181.pdf213.32 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.