DC Field | Value | Language |
dc.contributor.author | Клеп, О. В. | - |
dc.contributor.author | Червецова, В. Г. | - |
dc.contributor.author | Губрій, З. В. | - |
dc.contributor.author | Швед, О. В. | - |
dc.contributor.author | Новіков, В. П. | - |
dc.date.accessioned | 2013-10-08T14:31:59Z | - |
dc.date.available | 2013-10-08T14:31:59Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Морфолого-фізіологічні характеристики природної асоціації "Чайний грибок" / О. В. Клеп, В. Г. Червецова, З. В. Губрій, О. В. Швед, В. П. Новікова // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2010. – № 677 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 176–181. – Бібліографія: 10 назв. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/21140 | - |
dc.description.abstract | З метою інтенсифікацї параметрів культивування природної асоціації «чайний грибок» досліджено його морфологію, вплив температури та складу середовища на якість ферментованого напою типу чайний квас. In order to intensify biotechnological parameters of cultivation of natural association “tea fungus” its morphology, the influence of temperature, composition of the cultural medium on the quality of fermented drink were investigated. | uk_UA |
dc.language.iso | ua | uk_UA |
dc.publisher | Видавництво Національного університету "Львівська політехніка" | uk_UA |
dc.title | Морфолого-фізіологічні характеристики природної асоціації "Чайний грибок" | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2010. – № 667
|