https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/20981
Title: | Building energy effi ciency improvement after thermomodernization |
Authors: | Lis, Anna Ujma, Adam |
Bibliographic description (Ukraine): | Lis A. Building energy effi ciency improvement after thermomodernization / Anna Lis, Adam Ujma // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2013. – № 756 : Теорія і практика будівництва. – С. 153–160. – Bibliography: 4 titles. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Видавництво Львівської політехніки |
Keywords: | building energy efficiency energy consumption thermomodernization енергоефективність будівлі споживання енергії термомодернізація будівель термомодернізація будівель |
Abstract: | The article examines the consumption of fuel in given facility, in relation to the existing climatic conditions. It has been analyzed th e building energy efficiency improvement after thermomodernization. Summarizes the nature of the changes in the cost of energy/fuel for the facility, with the change of income and inflation in Poland. A comparison of the terms of use of the building by the residents on the basis of questionnaire surveys was conducted. It was shown the different effects of thermomodernization of multi-family building. Quoted as examples of various other projects implemented thermomodernization in that locality. Розглядаються різні ефекти термомодернізації житлового будинку, які належать до концепції збалансованого розвитку. Проведено аналіз підвищення енергоефективності будівлі після термомодернізації, порівняно витрати палива, витрати на експлуатацію, умови ввикористання будівлі мешканцями і т. п. до і після термомодернізації. Наводяться як приклади інші проекти реалізації термомодернізації в даній місцевості. |
URI: | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/20981 |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Теорія і практика будівництва. – 2013. – №756 |
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
27-Lis-153-160.pdf | 226.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.