Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/18699
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПредзимірська, Л. М.-
dc.contributor.authorШевчук, Л. І.-
dc.contributor.authorСтарчевський, В. Л.-
dc.date.accessioned2013-05-18T11:55:28Z-
dc.date.available2013-05-18T11:55:28Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПредзимірська Л. М. Особливості кавітаційної обробки молочної сироватки в присутності газів різної природи / Л. М. Предзимірська, Л. І. Шевчук., В. Л. Старчевський // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2012. – № 726 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 229–232. – Бібліографія: 6 назв.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/18699-
dc.description.abstractДосліджено вплив ультразвукової кавітації в атмосфері різних газів на процес знешкодження мікроорганізмів молочної сироватки як основного компонента стоків молочної промисловості, з метою підвищення ефективності технології водоочищення. В полі дії ультразвукових хвиль істотно зменшується значення мікробного числа (МЧ), що покращує санітарно-епідеміологічний стан води. Експериментально доведено, що найвищу ефективність проявляє барботування інертного газу в ультразвуковому полі. The influence of ultrasonic cavitation in the atmosphere of different gases in a process of destruction of whey microorganisms as the main component of treatment of dairy industry to improve technologies of water treatment was investigated. In the field of ultrasonic waves substantially reduced microbial number (MN) values,which improves the sanitaryepidemiological status of water. Experimentally proved, that the highest efficiency shows flushing of inert gase in the ultrasonic field.uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Львівської політехнікиuk_UA
dc.subjectультразвукuk_UA
dc.subjectзнезараженняuk_UA
dc.subjectмолочна сироваткаuk_UA
dc.subjectприрода газуuk_UA
dc.subjectмікроорганізмиuk_UA
dc.subjectultrasounduk_UA
dc.subjectdestructionuk_UA
dc.subjectwheyuk_UA
dc.subjectnature of gasuk_UA
dc.subjectmicroorganismsuk_UA
dc.titleОсобливості кавітаційної обробки молочної сироватки в присутності газів різної природиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2012. – № 726

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
52-229-232.pdf218.25 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.