Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/18667
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтадницька, Н. Є.-
dc.contributor.authorПавлюк, І. В.-
dc.contributor.authorШвець, В. В.-
dc.contributor.authorГубицька, І. І.-
dc.contributor.authorЛубенець, В. І.-
dc.contributor.authorНовіков, В. П.-
dc.date.accessioned2013-05-18T09:03:41Z-
dc.date.available2013-05-18T09:03:41Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationВибір оптимальних технологічних параметрів отримання антимікробної настоянки / Н. Є. Стадницька, І. В. Павлюк, В. В. Швець, І. І. Губицька, В. І. Лубенець, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2012. – № 726 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 105–110. – Бібліографія: 9 назв.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/18667-
dc.description.abstractЕкспериментально обґрунтовано вплив технологічних параметрів (вид та розмір частинок сировини, співвідношення сировина–екстрагент, час настоювання) на показники антимікробної активності настоянки із звіробою звичайного (Hypericum perforatum). The article experimentally proved the influence of technological parameters (species and size of particles of raw, ratio of raw-extractant, time of infusion) on parameters of antimicrobial activity of tincture (Hypericum perforatum).uk_UA
dc.language.isouauk_UA
dc.publisherВидавництво Львівської політехнікиuk_UA
dc.subjectзвіробій звичайнийuk_UA
dc.subjectантимікробна активністьuk_UA
dc.subjectнастоянкиuk_UA
dc.subjectHypericum perforatumuk_UA
dc.subjectantimicrobial activityuk_UA
dc.subjecttincturesuk_UA
dc.titleВибір оптимальних технологічних параметрів отримання антимікробної настоянкиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2012. – № 726

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
29-105-110.pdf253.57 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.