https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/1738
Title: | Природна асоціація "Тибетський грибок" як потенційний промисловий продукт функціонального молочнокислого напою |
Authors: | Воробець, Н. І. Вічко, О. І. Червепова, В. Г. Щеглова, Н. С. Новіков, В. П. |
Bibliographic description (Ukraine): | Природна асоціація "Тибетський грибок" як потенційний промисловий продукт функціонального молочнокислого напою / Н. І. Воробець, О. І. Вічко, В. Г. Червепова, Н. С. Щеглова, В. П. Новіков // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2008. – № 622 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 107-112. – Бібліографія: 9 назв. |
Issue Date: | 2008 |
Publisher: | Видавництво Національного університету "Львівська політехніка" |
Abstract: | Запропоновано оптимальні умови культивування природної асоціації "тибетський грибок" з метою отримання функціонального напою. Вивчено антибіотичну стійкість асоціації та антимікробні властивості напою, отриманого внаслідок культивування вищезгаданої асоціації. Досліджено мікробний склад природної асоціації “тибетський грибок”. Optimal cultivation terms of “tibet’s fungii” were offered in order to get the functional drink. Antibiotic firmness and antibacterial properties of the drink were studied, which was received in the result of cultivation of this association. Bacterial composition of natural association “tibet’s fungii” was investigated. |
URI: | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/1738 |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2008. – № 622 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.