Please use this identifier to cite or link to this item:
https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/16140
Title: | Методи контролю якості технологічних операцій виготовлення кулінарної продукції |
Authors: | Сусол, Наталія |
Bibliographic description (Ukraine): | Сусол Н. Методи контролю якості технологічних операцій виготовлення кулінарної продукції / Наталія Сусол // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / Національний університет "Львівська політехніка" ; відповідальний редактор Б. І. Стадник. - Львів : Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2012. – Випуск 73. – С. 113–117. – Бібліографія: 8 назв. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Видавництво Львівської політехніки |
Abstract: | Розглянуто і визначено методи та способи контролю технологічних процесів і операцій з метою забезпечення якості кулінарної продукції та страв. Рассмотрены и определены методы и способы контроля технологических процессов и операций с целью обеспечения качества кулинарной продукции и блюд.
Methods and means of monitoring the technological processes and operations in order to provide the quality of culinary
products and dishes are under consideration. |
URI: | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/16140 |
Content type: | Article |
Appears in Collections: | Вимірювальна техніка та метрологія. – 2012. – Випуск 73
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.