Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/16140
Title: Методи контролю якості технологічних операцій виготовлення кулінарної продукції
Authors: Сусол, Наталія
Bibliographic description (Ukraine): Сусол Н. Методи контролю якості технологічних операцій виготовлення кулінарної продукції / Наталія Сусол // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / Національний університет "Львівська політехніка" ; відповідальний редактор Б. І. Стадник. - Львів : Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2012. – Випуск 73. – С. 113–117. – Бібліографія: 8 назв.
Issue Date: 2012
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Abstract: Розглянуто і визначено методи та способи контролю технологічних процесів і операцій з метою забезпечення якості кулінарної продукції та страв. Рассмотрены и определены методы и способы контроля технологических процессов и операций с целью обеспечения качества кулинарной продукции и блюд. Methods and means of monitoring the technological processes and operations in order to provide the quality of culinary products and dishes are under consideration.
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/16140
Content type: Article
Appears in Collections:Вимірювальна техніка та метрологія. – 2012. – Випуск 73

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
23-Susol-113-117.pdf258.28 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.