Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/15977
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSazhina, Natalia-
dc.contributor.authorMisin, Vyacheslav-
dc.contributor.authorKorotkova, Elena-
dc.date.accessioned2012-11-14T14:00:49Z-
dc.date.available2012-11-14T14:00:49Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationSazhina N. Study of mint extracts antioxidant activity by electrochemical methods / Natalia Sazhina, Vyacheslav Misin, Elena Korotkova // Chemistry & Сhemical Тechnology. – 2011. – Volume 5, number 1. – Р. 13–17. – Bibliography: 13 titles.uk_UA
dc.identifier.urihttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/15977-
dc.description.abstractThe total amount of antioxidants and their activity with respect to oxygen and its radicals are measured in water extract of mint peppery (Mentha piperita L.) by two electrochemical methods: ammetric and voltammetric. Mechanisms of interaction of antioxidants with oxygen and its radicals have been investigated. За допомогою двох електрохімічних методів (амперометричних і вольтамперометричних) визначено у водному екстракті м’яти перцевої (Mentha piperita L.) загальну кількість антиоксидантів та їх активність по відношенню до кисню і його радикалів. Досліджені механізми взаємодії антиоксидантів з киснем та його радикалами.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherPublishing House of Lviv Polytechnic National Universityuk_UA
dc.subjectantioxidantuk_UA
dc.subjecttotal antioxidant activityuk_UA
dc.subjectammetric and voltammetric methodsuk_UA
dc.subjectoxygen radicalsuk_UA
dc.subjectантиоксидантиuk_UA
dc.subjectзагальна антиоксидаційна активністьuk_UA
dc.subjectамперометріяuk_UA
dc.subjectвольтамперометріяuk_UA
dc.subjectкисневі радикалиuk_UA
dc.titleStudy of mint extracts antioxidant activity by electrochemical methodsuk_UA
dc.title.alternativeВивчення електрохімічними методами антиоксидаційної активності екстрактів м’ятиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Chemistry & Chemical Technology. – 2011. – Vol. 5, No. 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
03.pdf316.28 kBAdobe PDFView/Open
Show simple item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.