https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/15977
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Sazhina, Natalia | - |
dc.contributor.author | Misin, Vyacheslav | - |
dc.contributor.author | Korotkova, Elena | - |
dc.date.accessioned | 2012-11-14T14:00:49Z | - |
dc.date.available | 2012-11-14T14:00:49Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Sazhina N. Study of mint extracts antioxidant activity by electrochemical methods / Natalia Sazhina, Vyacheslav Misin, Elena Korotkova // Chemistry & Сhemical Тechnology. – 2011. – Volume 5, number 1. – Р. 13–17. – Bibliography: 13 titles. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/15977 | - |
dc.description.abstract | The total amount of antioxidants and their activity with respect to oxygen and its radicals are measured in water extract of mint peppery (Mentha piperita L.) by two electrochemical methods: ammetric and voltammetric. Mechanisms of interaction of antioxidants with oxygen and its radicals have been investigated. За допомогою двох електрохімічних методів (амперометричних і вольтамперометричних) визначено у водному екстракті м’яти перцевої (Mentha piperita L.) загальну кількість антиоксидантів та їх активність по відношенню до кисню і його радикалів. Досліджені механізми взаємодії антиоксидантів з киснем та його радикалами. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Publishing House of Lviv Polytechnic National University | uk_UA |
dc.subject | antioxidant | uk_UA |
dc.subject | total antioxidant activity | uk_UA |
dc.subject | ammetric and voltammetric methods | uk_UA |
dc.subject | oxygen radicals | uk_UA |
dc.subject | антиоксиданти | uk_UA |
dc.subject | загальна антиоксидаційна активність | uk_UA |
dc.subject | амперометрія | uk_UA |
dc.subject | вольтамперометрія | uk_UA |
dc.subject | кисневі радикали | uk_UA |
dc.title | Study of mint extracts antioxidant activity by electrochemical methods | uk_UA |
dc.title.alternative | Вивчення електрохімічними методами антиоксидаційної активності екстрактів м’яти | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Chemistry & Chemical Technology. – 2011. – Vol. 5, No. 1 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.