Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/12724
Title: Аналізування складу і ролі первинних ланок підготовки та використання кадрів
Authors: Алєксєєв, І. В.
Волошин, О. П.
Bibliographic description (Ukraine): Алєксєєв І. В. Аналізування складу і ролі первинних ланок підготовки та використання кадрів / І. В. Алєксєєв, О. П. Волошин // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2012. – № 721 : Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – С. 275–279. – Бібліографія: 2 назва.
Issue Date: 2012
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Abstract: Розкрито сутність взаємодії підприємств як замовників підготовки кадрів і навчальних закладів як виконавців зазначеного замовлення на різних освітньо-кваліфікаційних рівнях. Аналізування виявило асиметрію у підготовці кадрів та їх використанні, зокрема щодо впровадження інновацій на підприємствах. Зроблено висновок про необхідність розроблення принципів формування та організування співпраці підприємств та ВНЗ через механізм їхньої інтеграції як первинних ланок підготовки та використання кадрів. Interaction of enterprises as customers of personnel training and educational institutions as agents of this order at different education qualificational level is analyzed. Asymmetry in personnel training and personnel use particularly concerning innovation adoption in enterprises is revealed. The conclusion about the necessity to develop enterprises and universities collaboration through the mechanism of their integration as primary units of personnel training and use is made.
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/12724
Content type: Article
Appears in Collections:Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку. – 2012. – №721

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
52_269-279_Vis721menegment.pdf548.84 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.