Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/12098
Title: Kinetic laws of flavanoid extraction from mulberry leaves by extractant cavitation activation
Other Titles: Кінетичні закономірності екстрагування флаваноїдів з листя білої шовковиці із застосуванням кавітаційної активації екстрагента
Authors: Vitenko, Tetyana
Gumnitsky, Yaroslav
Bibliographic description (Ukraine): Vitenko T. Kinetic laws of flavanoid extraction from mulberry leaves by extractant cavitation activation / Tetyana Vitenko, Yaroslav Gumnitsky // Chemistry & Сhemical Тechnology. – 2011. – Volume 5, number 4. – Р. 459–462. – Bibliography: 14 titles.
Issue Date: 2011
Publisher: Publishing House of Lviv Polytechnic National University
Keywords: extraction
cavitation activation
plant ran material
intensification
екстракційне вилучення
кавітаційна активація
рослинна сировина
інтенсифікація
Abstract: Mass transfer in a capillary-porous body-liquid extraction, on condition that an activated and unactivated extractant is used, has been experimentally investigated. The mechanism of the extraction process for extracting the desired components from mulberry leaves has been found. Experimental results are generalized on the base of a mathematical model that allows the process to be predicted when implementing it in practice. Експериментально досліджено масообмін при екстрагуванні в системі капілярно-пористе тіло – рідина за умов використання активованого і неактивованого екстраагента. Встановлено механізм процесу вилучення цільових компонентів з листя шовковиці білої. Експериментальні результати узагальнені на основі математичної моделі, що дає змогу прогнозувати процес під час його реалізації на практиці.
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/12098
Content type: Article
Appears in Collections:Chemistry & Chemical Technology. – 2011. – Vol. 5, No. 4

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16_EXTRACTANT CAVITATION ACTIVATION.pdf156.96 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.