Skip navigation

putin IS MURDERER

Please use this identifier to cite or link to this item: https://oldena.lpnu.ua/handle/ntb/11171
Title: Менеджмент якості у системі продуктових інновацій
Authors: Лісовська, Л. С.
Іванець, Л. В.
Bibliographic description (Ukraine): Лісовська Л. С. Менеджмент якості у системі продуктових інновацій / Л. С. Лісовська, Л. В. Іванець // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2011. – № 698 : Проблеми економіки та управління. – С. 200–207. – Бібліографія: 5 назв.
Issue Date: 2011
Publisher: Видавництво Львівської політехніки
Keywords: якість
якість продукції
продуктова інновація
показники якості продукції
quality
quality of products
food innovation
indexes of quality of products
Abstract: Визначено поняття якості та особливості сучасного етапу розвитку менеджменту якості. Особливу увагу приділено питанням кваліметрії та формування системи показників якості продукції. Проаналізовано ознаки продуктової інновації та досліджено показники якості продукції через типи продуктових інновацій. Certainly concept of quality and feature of the modern stage of development of management of quality. The special attention is spared in the article the questions of qualimetry and formings of the system of indexes of quality of products. The signs of food innovation and investigational indexes of quality of products are analysed through the types of food innovations.
URI: https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/11171
Content type: Article
Appears in Collections:Проблеми економіки та управління. – 2011. – №698

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
29.pdf613.71 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.